algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Mallorca és de Primera

97994
Tota la temporada es jugà en noranta interminables minuts.

El Reial Mallorca va culminar aquesta nit en empatar 1-1 amb el Betis una remuntada espectacular en el tram final de la Lliga, i s'assegurà la seva novena temporada consecutiva en Primera Divisió, que ha celebrat com si fos un títol després de sumar 17 dels 21 punts en joc en les darreres set jornades.

Uns 23.000 aficionats s'han donat cita aquesta nit a Son Moix, les graderies de la qual es van omplir del vermell intens que van lluir els seguidors del Mallorca.

L'empat va ser suficient a causa dels resultats registrats en altres camps, entre ells el del Llevant, que va perdre 4-1 davant el Villareal.
L'afició ha estat la primera en mentalizarse de la importància del que havia en joc i s'ha mobilitzat de forma sorprenent per a viure un partit que fa només unes setmanes semblava que anava a resultar intranscendente. Com si d'una final europea es tractés, els abonats rojillos van esgotar en qüestió d'hores totes les entrades disponibles i Son Moix ha presentat un aspecte inèdit perquè no cabia un ànima.

Quant a la taula general, Vila-real i Betis, tercer i quart classificats, acompanyaran al Barcelona (campió) i Reial Madrid (subcampoó) en la pròxima edició de la Lliga de Campions, després de concloure avui la Lliga espanyola de futbol 2004-2005.

Les places d'UEFA són per al Sevilla i l'Espanyol, competició en la qual també estarà Osasuna, automàticament classificat per haver arribat a la final de la Copa del Rei i el seu rival, el Betis, classificat per a la Champions.

Descendeixen a Segona Llevant, Albacete i Numancia.
- Lliga de Campions: . Barcelona (campió) i Reial Madrid (subcampió), exempts de la fase prèvia . Vila-real i Betis juguen la fase prèvia.
- Copa UEFA: Sevilla i Espanyol. També juga la Copa de la UEFA Osasuna per la seva condició de finalista de la Copa del Rei i a l'haver-se classificat per a la Lliga de Campions el seu rival en aquesta final del pròxim 11 de juny, el Betis.

-Intertoto: València i Esportiu
- Descendeixen a Segona: Llevant, Albacete i Numancia

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.