algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Ruiz de Lopera: «Anirem a morir»

El president del Betis anuncià també la renovació «com a mínim per una temporada» del tècnic mallorquí Llorenç Serra Ferrer

El president del Reial Betis, Manuel Ruiz de Lopera, recordà ahir que el seu equip ja ha salvat aquesta temporada compromisos de molta dificultat, com la semifinal a San Mamés, i afegí: «No ens fa por Palma i anirem a morir allà perquè nosaltres també ens jugam molt». Lopera confirmà que el tècnic Llorenç Serra Ferrer ha quedat «formalment renovat com a mínim per un any més, malgrat que ja ho veurem», digué, «si no és per més temps».

Serra Ferrer tenia una clàusula de renovació automàtica si aconseguia determinats objectius, com la classificació europea, i el president, abans d'un dinar de confraternització amb la plantilla, admeté que tot ja havia quedat acordat en un viatge que ambdós feren dilluns passat a Marbella. «Em parlà dels jugadors que volia i li vaig dir que tots són ja jugadors del Betis. Necessitam tres jugadors per les lesions que es puguin produir i n'he fitxat dos, però no es poden assabentar abans els periodistes que el seus familiars», explicà el president.

Tot apunta que aquesta parella de fitxatges són el malaguista Miguel Àngel i el racinguista Regueiro. I és que, afegí, Serra li ha demanat tres reforços. «Però ara recuperam Capi, Castellini, Dani, que està recuperat, i també Denilson», digué.

El directiu assegurà que el seu equip no celebrà la classificació per a la Copa de la UEFA i que si aconsegueix una plaça per a la Lliga de Campions sols li donarà gràcies a Déu, i descartà alguna promesa més mundana com la que féu Joaquín Caparrós, entrenador del Sevilla, que va assegurar que es raparia i es tiraria a la font. «Som diferents», va explicar Lopera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.