cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Cúper: «Hem de controlar l'eufòria»

L'argentí recorda que encara resta una passa més

Héctor Cúper volgué ahir llançar un missatge d'allò més caut després d'aconseguir el que semblava més difícil: fer que el Mallorca depengui de si mateix. El tècnic argentí va recordar que encara resta una passa per fer realitat allò que semblava «poc més que un miracle» el passat 10 d'abril, quan el Mallorca perdia (0-2) contra el Saragossa.

L'entrenador vermellenc va admetre que l'equip ha experimentat des de llavors un «gir increïble», i remarcà que «tots els futbolistes» es troben en un gran moment de forma. «Tant de bo que aconseguim la permanència», va subratllar.

Cúper va admetre que «hauria signat i quelcom més» per arribar a l'última jornada depenent de si mateix per assolir l'ansiat objectiu. El tècnic confessà també que durant tot el partit havia estat pendent del que passava en el Ciutat de València. «Sabia el que feia el Llevant, cada deu o quinze minuts n'estava informat, però mai no va afectar el nostre partit», precisà.

De cara a la darrera jornada, Héctor Cúper va deixar clar que l'equip haurà de sortir a guanyar sense especular amb el marcador i deixar de banda l'eufòria que ara es pot sentir en tot l'entorn mallorquinista. «Seria de bojos relaxar-nos abans de l'últim partit; l'únic que hem de rebaixar aquesta setmana és l'ansietat, perquè encara ens resta una final per aconseguir l'objectiu», va recordar el de Chabas.

El preparador argentí també va tenir algunes paraules per als 500 aficionats que des de les grades de Riazor feren costat a l'equip vermellenc en tot moment. «L'afició ha estat fantàstica, però la nostra feina ara és tenir l'eufòria controlada i deixar-la per al final», va tornar a insistir. Del gran paper jugat per Okubo en les darreres setmanes, Cúper va dir que l'ha fet jugat «quan ho he cregut convenient», i que «no podem pensar el que hauria passat si hagués jugat abans».

Per últim, i qüestionat sobre el president del Llevant, Pedro Villarroel, Cúper fou ben clar: «No tinc res a dir-li, ja que no el conec».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.