REIAL MADRID: Casillas, Salgado, Pavón, Samuel, Roberto Carlos, Beckham, Gravesen, Zidane, Raúl, Owen i Ronaldo.
Figo per Ronaldo i Guti per Beckham.
ATLÈTIC DE MADRID: Leo Franco, Velasco, Perea, Pablo, Sergi, Ibagaza, Luccin, Colsa, Antonio López, Richard Núñez i Fernando Torres.
Jorge per Richard Núñez i Medina per Colsa.
ÀRBITRE: Muñiz Fernández (Comitè asturià). Amonestà Beckham per part del Reial Madrid i Colsa, Medina i Perea per part de l'Atlètic de Madrid.
INCIDÈNCIES: Fernando Hierro, excapità del Reial Madrid, va rebre abans del partit un càlid homenatge després que fa un parell de setmanes confirmà la seva retirada del futbol professional, i s'encarregà de la treta d'honor del derbi.

Suporífer derbi madrileny al Santiago Bernabéu. Blancs i matalassers foren incapaços de fer un gol en un partit on no es jugaven els punts però sí el sempre honor de guanyar l'etern rival local.

El Reial Madrid tancà la temporada al seu estadi amb un trist empat (0-0) davant un Atlètic que millorà la seva imatge respecte de les darreres jornades i que fou qui se'n va anar als vestidors amb el cap més alt.

Només tres clares ocasions de gols en tot l'enfrontament, una de local i dues de visitants. A la mitja hora de joc Ronaldo desaprofità un mà a mà davant Leo Franco i al minut de la represa Luccin va treure directament una falta que a punt estigué de sorprendre Casillas. A falta de vuit minuts per al final Fernando Torres tingué la glòria en les seves botes però, després d'una magnífica jugada personal, optà per intentar una vaselina davant Casillas. I fallà. Primera part local i segona visitant, però sense floritures. Al final, xiulets i aplaudiments es repartiren per igual. El millor de tot, el càlid acomiadament del llegendari excapità Fernando Hierro, que no pogué gaudir d'un triomf del seu equip de sempre.