nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

Un Athletic «tocat» arriba a Palma sense Etxeberria

J.M./EFE.Bilbao.
L'Athletic de Bilbao arribarà avui a Palma després d'haver patit la gran decepció de la seva eliminació coopera en mans del Betis. El conjunt blanc-i-blau haurà d'oblidar aquell partit i centrar-se ràpidament en la Lliga si vol tornar a Europa, ja que les seves escasses opcions de jugar la UEFA passen per sumar un triomf demà a l'Estadi de Son Moix.

L'expedició de l'Athletic arribarà avui a l'aeroport de Son Sant Joan sense Joseba Etxeberria, lesionat en el partit de dimecres, i amb el cansament acumulat que suposa haver jugat dues hores de futbol al màxim nivell. Etxeberria es perdrà de fet els tres partits que resten per al final del Campionat després que la ressonància magnètica efectuada ahir confirmés que el migcampista pateix un ruptura muscular «lleu» a la cama dreta.

A més de la baixa del jugador d'Elgoibar i la d'Aitor Karanka, Ernesto Valverde té diversos jugadors com ara Fran Yeste o Andoni Iraola «tocats» físicament després de la semifinal de Copa i que no es va resoldre fins a la tanda de penals.

Tant Yeste, que presenta algunes molèsties a l'esquena, com Iraola, amb una sobrecàrrega en la cama dreta, són «recuperables» pel diumenge però no serà fins avui, després de l'últim entrenament abans de viatjar cap a Palma, quan el tècnic conegui si ambdós poden estar finalment a la seva disposició.

La victòria de la setmana passada sobre el Reial Saragossa (2-0) ha fet renèixer les esperances europees de l'Athletic, que no obstant això va patir un important cop anímic dimecres passat. Ara serà feina del Reial Mallorca treure-li profit per sumar els tres punts. Un triomf que, en funció del que passi avui en el Ciutat de València, podria deixar més a prop que mai la permanència.

Cal recordar que el blanc-i-blau és l'equip que millor li va anar Cúper en la seva anterior etapa a la banqueta del Mallorca, marcant-li deu gols en dos partits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.