algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Arango: «Havia somiat molt en aquest retorn»

Ovacionat per la grada, marcà el segon gol

Juan Arango va reconèixer haver tengut «el retorn somiat». Quaranta dies després d'haver sentit en el seu rostre la brutalitat de Javi Navarro, amb un cop de colze que pogué acabar amb la seva vida, el migcampista veneçolà botà al terreny de joc en el minut 64 substituint Pereyra. Després de rebre tota l'estima de la grada, que li va regalar una llarga i emotiva ovació, Arango sortí al camp disposat a recuperar el temps perdut. Des de la primera pilota se'l va veure amb ganes de fer gol, i en el tercer intent va aconseguir-ho. Un fort xut amb la cama esquerra des de fora de l'àrea es va ficar per l'escaire dret de Kameni, que no va poder fer res més que recollir la pilota del fons de la porteria.

El futbolista vermellenc va reconèixer en acabar el partit que s'havia sentit «ofegat» per la manca de fons físic, però mostrà la seva confiança a anar millorant en els pròxims partits. Arango va assegurar haver sentit un «nu a la gargamella» quan es llevà la part superior del xandall i els aficionats li varen oferir una llarga i emocionada ovació. «Ho vaig pagar amb un gol», assenyalà el jugador del Mallorca, que es mostrà content per l'actuació de l'equip en un dels «millors partits de la temporada». Juan Arango va afirmar que havia optat per jugar sense la màscara protectora perquè «en els entrenaments m'havia sentit còmode sense i vaig considerar que no era necessari».

Campano
Alejandro Campano, gran protagonista del matx en haver marcat dos dels tres gols, va demanar «no fer números» després dels resultats d'ahir. Almenys ell diu que no een farà. «Depenem dels nostres resultats i dels altres, però el millor que podem fer és pensar només en els nostres partits i mirar d'aconseguir la victòria a Pamplona», afirmà el migcampista andalús. Segons Campano, l'equip «es deixarà la pell» per treure la situació endavant en les últimes quatre jornades. «Hem fet un bon matx, però ja l'hem d'oblidar i pensar en el següent», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.