• Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
14°

2-0: El Mallorca cau a València i al darrer lloc de la classificació

El conjunt de Cúper realitzà un bon partit, però fou derrotat per un pragmàtic València a pilota aturada

82594
Xisco celebra amb Sissoko el gol de Moretti.
| EFE
VALÈNCIA 2
MALLORCA 0

VALÈNCIA: Cañizares (1), Curro Torres (1), Navarro (1), Caneira (1), Moretti (2), Fiore (1), Sissoko (1), Baraja (2), Carboni (1), Xisco (2) i Corradi (2).
Rufete (2) substituí Carboni en el minut 46, Pablo Aimar (2) entrà en el lloc de Fiore en el minut 68 i Fabio Aurelio (-) rellevà Xisco en el minut 74.
MALLORCA: Westerveld (0), Cortés (0), Ramis (1), Niño (0), Tuni (1), Jorge López (1), Pereyra (0), Farinós (1), Arango (2), Luís Garcia (1) i Delibasic (2).
Carmona (-) entrà en el lloc de Jorge López en el minut 78 i Campano (-) substituí Luis García en el minut 83.
ÀRBITRE: Xavier Moreno Delgado (col·legi català), tengué una molt bona actuació. Mostrà cartolina groga a Juan Fernando Arango en el minut 22, a Farinós en el minut 81 i a Corradi en el minut 90.
GOLS:
1-0: minut 30, el València treu un córner, Moretti, totalment lliure de marcatge remata amb el cap i marca davant la impotència del porter Westerveld.
2-0: minut 64, de nou un córner és rematat en primera instància per David Navarro que deixa la pilota damunt la mateixa línia de gol i Baraja, totsol, marca a plaer. El porter mallorquinista sortí en fals i s'empassà el gol.
INCIDÈNCIES: Ple gairebé absolut a l'estadi de Mestalla per seguir el partit corresponent a la tretzena jornada del campionat de Lliga. Terreny de joc en perfectes condicions per a la pràctica del futbol i temperatura freda. El Mallorca vestí ahir amb la seva tercera equipació de color taronja. Sissoko s'hagué de retirar del terreny de joc al minut 90, greument lesionat

Primera derrota en Lliga des que Héctor Cúper retornà al Mallorca. Ahir, el conjunt del tècnic argentí sortí derrotat per 2-0 de Mestalla davant un València que no va ser superior i que marcà en les dues ocasions que rematà entre els tres pals. El València de Claudio Ranieri aplicà al Mallorca la seva mateixa medecina, deixà la possessió de la pilota i la iniciativa al Mallorca, però el condemnà amb dues jugades a pilota aturada, concretament dos córners, un a la mitja hora de joc rematat per Moretti i un al minut 64 rematat per Baraja.

Una nova jornada negativa per als interessos mallorquinistes es clogué amb el conjunt de Cúper enfonsat en el darrer lloc de la classificació. El partit no fou de molta qualitat, tot i que el Mallorca féu una bona primera meitat. A la segona part, un València amb avantage al marcador anà ofegant progressivament un Mallorca que acabà abaixant els braços al darrer quart d'hora. Cúper féu el seu plantejament habitual amb quatre homes en defensa, quatre en el migcamp, distribuïts en forma de romb i dos homes en punta, Luis García i el recuperat Delibasic. De la seva banda, Claudio Ranieri, sorprengué tothom situant tres centrals, dos carrilers, tres migcampistes i dos homes en punta.

La primera meitat va ser de domini mallorquinista. El conjunt dirigit per Cúper fou l'amo i senyor del terreny de joc acumulà major possessió i domini territorial. A més a més els mallorquinistes tengueren més ocasions de gol. En el minut 7 arribà la primera oportunitat: Cortés va fer una bona assistència per Jorge López, qui engalta de primera i Cañizares rebutjà la pilota fora. En el minut 17 Arango passà a Delibasic i aquest rematà fora.

No es pot dir que el València reaccionàs, però al minut 30 de joc es trobà amb el primer gol: Moretti aprofità una errada col·lectiva de la defensa mallorquinista i avançà amb un gol de cap el seu equip.

Al minut 35 un mal rebuig de Cortés va ser engaltat per Sissoko i el seu dispar sortí llepant el pal dret de la porteria de Westerveld.

En el minut 40, Arango féu una magnífica assistència per Delibasic, aquest superà Cañizares i a porteria buida, encara que molt escorat, remata a fora. Ja en el temps afegit de la primera meitat, Arango controlà dins l'àrea i rematà malament.

La primera meitat, tot i haver donat un saldo positiu pel Mallorca quant a domini i ocasions, acabà amb el València comandant en el marcador.

La segona meitat va ser molt diferent, l'entrada de Rufete es traduí en un València més sòlid, que coincidí amb un enfonsament progressiu del Mallorca.

Al minut 54 Corradi rematà de cap, però Westerveld aturà la pilota. En el minut 59 una bona jugada de Luis García va ser aturada per Cañizares.

En el minut 64 arribà el segon gol local, un nou córner fou rematat en primera instància per Navarro i posteriorment per Baraja, que des de damunt la mateixa línia de gol, només hagué d'empènyer la pilota. En el minut 71 Luis García disposà de la millor ocasió de la segona part, en treure una falta. El seu xut s'estavellà al pal. En el minut 90 Niño tengué una bona ocasió en rematar una passada de Carmona. Però al final els tres punts quedaren a Mestalla.