• Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

El Constància de Bauzà és una mica més líder

El Manacor empatà amb la UE Poblera, mentre que Sóller i Vilafranca perderen a Binissalem i S. Eulària

El Constància aprofità l'empat del Manacor i les derrotes de Sóller i Vilafranca i ara gaudeix d'un còmode avantatge al capdavant de la classificació. El conjunt de Jaume Bauzà resolgué amb un clar triomf la visita a Inca del coer Collera, que va tenir en el seu porter Mario el millor home.

El Manacor, a tres punts del líder, ocupa la segona posició després de sumar un punt davant la UE Poblera a na Capellera. El conjunt de Bartomeu Pons jugà amb deu homes des del minut 32 per l'expulsió de Sergi, davant un Manacor que dominà amb insistència i disposà de nombroses oportunitats per marcar. Així i tot, fou el conjunt pobler qui superà el porter rival, però l'àrbitre Bermúdez anul·là el gol a instàncies d'un jutge de línia per fora de joc.

Una de les grans sorpreses de la setmana fou la derrota del Sóller dins Binissalem. El conjunt de Miquel Bestard encaixà la segona derrota consecutiva després que una setmana abans fou superat per l'Atlètic Ciutadella a Can Maiol. Els sollerics no varen saber neutralitzar el gol de Tomàs, aconseguit poc després que es complís el primer quart d'hora, i acabaren embogits i amb nou futbolistes sobre el terreny de joc.

En un dels partits més atractius de la dotzena jornada, la Penya Esportiva Santa Eulària superà el Vilafranca en un duel de màxima tensió, que no quedà sentenciat fins que Espadas marcava el tercer gol del conjunt pitiús, ja en temps de perllongació. L'Sporting Maonès tenia un compromís teòricament senzill, ja que s'enfrontava al Montuïri, penúltim a la classificació. El conjunt de Nico López mai no fou un rival senzill, malgrat que el triomf dels menorquins fou absolutament just i curt.

L'Atlètic Ciutadella, pletòric de moral, no va tenir problemes per perllongar la seva ratxa i truncar la de l'Atlètic Balears. Els ciutadellencs varen fer un partidàs i s'adjudicaren el triomf sense cap dificultat (3-0).

El Portmany mostra signes de reacció, mentre que el Ferrioler sembla haver entrat en una caiguda lliure. El conjunt de les Pitiüses superà el de Son Ferriol per la mínima, tot i que l'onze de Darder fou superior. Els locals aprofitaren l'única oportunitat que tingueren, mentre que els mallorquins varen estar desafortunats davant la porteria rival.

L'Eivissa aconseguí salvar un punt a Magaluf a tres minuts del final. El Platges de Calvià fou molt superior a la primera meitat, marcà dos gols i disposà de nombroses oportunitats per ampliar el seu avantatge. L'Eivissa reaccionà a la represa i aconseguí el gol de l'empat quan només faltaven tres minuts per a la conclusió. A l'únic partit avançat a dissabte, el Campos no va tenir cap dificultat per imposar-se a un Arenal en hores baixes. El conjunt d'Obrador fou molt superior davant el dèbil equip de Toni Amor i guanyà amb facilitat.