cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Caparrós no es refia del Reial Mallorca

Per a l'entrenador sevillista «si mirem la taula classificatòria començarem a perdre abans de jugar»

Joaquín Caparrós, entrenador del Sevilla, mostrà ahir els seus recels davant la visita del Mallorca, que comparteix amb el Numància la darrera posició de la classificació, i va advertir que si es mira aquesta circumstància el seu equip començaria a perdre el partit. «El Mallorca forma un bon equip, encara que li manquen punts. Té grans jugadors i vindrà molt motivat, això sempre passa quan es canvia d'entrenador», va dir Caparrós en referència al debut de Cúper.

A més, afirmà que el tècnic argentí «segur que recollirà el bon treball tàctic fet per Benito Floro», el seu antecessor en el càrrec. Pel que fa a la resta, Caparrós no abandonà el lema de «pas a pas. Aquesta és la realitat. Podeu dir que és un tòpic, però és així. Els executius en altres feines segur que diuen les mateixes coses, però en el futbol és més mediàtic i s'ha de recordar públicament cada setmana. La finalitat és la mateixa, que l'empresa, el club en aquest cas, continuï creixent» argumentà.

Caparrós declarà respecte a l'acumulació de partits que poden patir els jugadors, que «hi ha una plantilla suficient per competir en tres torneigs». «No vull missatges que serveixin d'excusa. Ara ve una competició amb tres punts que tenen un valor molt important. Ve el partit més important del campionat i necessitam tot el suport del nostre públic per obtenir-los», destacà. Caparrós analitzà el mal moment dels seus futbolistes de banda i sobre el descartat Fernando Sales comentà que «m'agradà molt la feina que va fer dijous però acabà tocat i se l'ha de posar a poc a poc».

Davant d'aquestes circumstàncies, l'entrenador sevillista indicà que Diego Capel «pot ajudar perquè el Mallorca jugarà tancat i ell sap obrir les defenses». «Hem de fer dos canvis per raons de força major, les sancions de Martí i Javi Navarro, però no farem molts canvis més», però revelà que el substitut de Martí serà Casquero, jugador del qual recordà que «compleix cent partits a Primera Divisió».

«Casquero és un futbolista molt identificat, com tots, però ell, com Notario, Alfaro o David duen amb mi des que vaig arribar a Sevilla fa cinc anys i estan tot el temps escoltant el mateix missatge. Han contribuït al creixement del club més que ningú i per aquest motiu per mi són gent molt especial» explicà Caparrós en la part final de la roda de premsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.