cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Fernando Vázquez: «La meva destitució és injusta»

El tècnic diu adéu i Antonio Santos és el nou entrenador

Fernando Vázquez considerà «injusta» la seva destitució com a entrenador del Valladolid, ja que si l'equip se salva no hi serà i si baixa sí que quedarà com un dels culpables. Vázquez, que donà les gràcies a jugadors, empleats del club i afició per aquests mesos de feina, lamentà igualment ser la víctima d'una situació que considerava que hauria pogut salvar amb la permanència de l'equip.

El tècnic gallec, d'altra banda, no se'n va de Pucela amb la sensació d'haver fracassat: «Tampoc no crec haver-ho fet en altres lloc. Sempre vaig complir amb els objectius, excepte a la UE Las Palmas». Fernando Vázquez, que reconegué que de tota manera aconseguir dotze punts a les darreres quinze jornades «és de destitució», assenyalà que el seu adéu pot suposar «un punt zero» i això «pot il·lusionar».

Per la seva part, el nou entrenador del club, Antonio Santos, deixà clar que l'objectiu ara és que l'equip mantengui la categoria, i això passa per mirar al futur i «no lamentar-se pel passat». «Hem d'aconseguir que els jugadors donin el màxim, que siguin agressius i que sàpiguen el que volen», comentà el tècnic sobre la que serà la seva cinquena aventura al capdavant de la primera plantilla.

Santos destacà que guanyar a Múrcia diumenge que ve serviria molt per agafar el camí cap a la salvació, malgrat que advertí que «hem de lluitar fins al darrer minut». El nou tècnic va estar acompanyat en la presentació per la cúpula directiva del club: el president, Carlos Suárez; el director esportiu, Santiago Llorente; i el director general José Luis Sarmiento; a més de per Àngel Félix i Julio Hernando, que seran els seus ajudants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.