algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Laporta treu pit després de la victòria del Barça al Bernabéu

El president blaugrana assegura que el seu projecte es referma

El president del Barcelona, Joan Laporta, es mostrà ahir exultant pel triomf que el seu equip firmà diumenge en el camp del Reial Madrid (1-2), la qual cosa en la seva opinió no és més que una prova que el seu projecte iniciat el passat estiu «es referma».

Dels aspectes més destacats del seu projecte, el president del Barcelona assenyalà ahir el tècnic, l'holandès Frank Rijkaard. «Rijkaard ha fet molt bé la seva feina. Ho ha fet amb molta serietat i, sempre, amb el nivell de responsabilitat que es demana a un gran professional», assenyalà.

A més, el màxim mandatari blaugrana destacà la feina de Rijkaard, especialment marcada per un inici molt dur. «No ho tengué fàcil perquè treballà amb un equip molt desestructurat. Ha recuperat un equip humà important. És un plaer tenir-lo com a entrenador», afegí.

Laporta no amagà que després del seu triomf al Bernabéu està vivint un dels seus millors moments com a president i que el triomf li serví al Barça per «reivindicar» el seu model com a entitat i que en ànim del club no es plantejà el partit del Santiago Bernabéu per destruir el rival, sinó per «construir el Barcelona.

Per la seva banda, el secretari tècnic del club, Txiki Begiristain, comentà que considera que el Barça és ara «l'equip més fort, el més convençut i el més crescut» en la lluita per la Lliga. «Anímicament i psicològicament, el Barça és l'equip més fort ara mateix», opinà un Begiristain feliç per la il·lusió que ha renascut en el barcelonisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.