Els d'Irureta no passen de l'empat en un trist partit davant el Valladolid

DEPORTIVO 1
VALLADOLID 1
DEPORTIVO: Múnua, Héctor, César, Andrade, Capdevila, Sergio, Duscher, Víctor, Fran, Luque i Tristán.
Munitis substituí a Fran (minut 64), Djalminha a Luque (minut 46) i Pandiani a Trsitán en el minut 46.
VALLADOLID: Bizarri, Torres Gómez, Pablo Paz, Caminero, Julio César, Marcos, Ricchetti, Chema, Òscar, Sales i Losada.
Óscar Sánchez substituí Chema en el minut 64; Figueredo a Óscar en el minut 78 i Javi Jiménez a Losada en el minut 93.
ÀRBITRE: Pino Zamorano. Amonestà Víctor (minut 36), Capdevila (minut 38), Duscher (minut 77) i Munitis (minut 93) per part del Deportivo; i Sales (minut 61), Óscar Sánchez (minut 90) i l'entrenador Fernando Vázquez (minut 88) per part del Valladolid.
0-1: minut 44, Óscar.
1-1: minut 56, Djalminha de penal.

Deportivo i Valladolid firmaren a Riazor, en un duel soporífer, un empat que deixà un regust agredolç a ambdós, encara que el punt és més positiu per als de Fernando Vázquez en la seva lluita per aconseguir la permanència, perquè els d'Irureta fan una passa enrere en la pugna per acabar la temporada en una de les dues primeres posicions de la classificació.

Els primers moments del partit no tenien un dominador clar, encara que el Deportivo intentava dur la iniciativa. I és que el Deportivo va anar a poc a poc guanyant confiança gràcies a la visió de joc del capità Fran, que va agafar la responsabilitat de dirigir els blanc-i-blaus arran de l'absència de Valerón.

Encara que el Deportivo va tenir la possessió, el Valladolid, a la contra, també va aconseguir posar a prova Munúa, que va jugar en detriment de Molina. Múnua no va poder evitar la segona arribada del migcampista de Salamanca, que amb un efectiu llançament creuat va marcar el 0 a 1. Djalminha, en el minut 56 va ser objecte d'un penal, que ell mateix s'encarregà de tirar per aconseguir l'empat.