algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Ruiz de Lopera clama contra Aragonés

El president recorda que el tècnic abandonà el Betis per «qüestions personals»

Manuel Ruiz de Lopera, president del Reial Betis, respongué ahir a les acusacions del tècnic Luis Aragonés, després del partit amb el Mallorca que «li havia tirat merda damunt dos anys» i el catalogà de «mentider patològic». En una extensa carta que publica el club verd-i-blanc a la seva pàgina web, Ruiz de Lopera diu que «ara, després d'escoltar les seves barbaritats a la sala de premsa del Reial Betis, puc afegir al seu llarg currículum d'adjectius el de covard».

«Ha emprat, mai millor dit, els mitjans de premsa per mentir, desinformar i, a més, insultar a tots els bètics i a mi personalment», diu Lopera a la carta oberta. Ruiz de Lopera expressa el seu «més profund penediment per haver permès que embrutàs de nou la nostra casa» en al·lusió al retorn de Luis Aragonés al club bètic, després d'una petita estada per la banqueta a la temporada 1981/82.

«Seré més elegant que vostè i no em referiré a les motivacions íntimes, personals i familiars, que ambdós coneixem, i que el forçaren a abandonar la nostra ciutat. El convit que públicament i cara a cara debatem sobre les mateixes, i si vostè m'autoritza les donaré a conèixer a la meva afició», afegeix la carta.

Ruiz de Lopera puntualitza que Aragonés partí del Betis «per raons personals, no de club ni d'estructures, ni res de res; va partir perquè la seva personalitat és la d'un covard que fuig, des de fa anys, dels problemes de la seva professió, dels problemes personals».

El president del club andalús també es refereix a la reunió que tingué amb Aragonés a Madrid per firmar la seva liquidació i que «com no encertava a comprendre perquè partia, li exigí davant el nostre actual vicepresident i un assessor jurídic del club, que escrigués els motius». «Posteriorment, davant la seva negativa, i al dir-me que deixava el futbol definitivament una altra vegada per circumstàncies personals, li vaig exigir que firmàs un document en el qual declarava que abandonava les banquetes per sempre. Fidel a les seves expressions grolleres... em va dir que tenia la seva paraula i que un paper s'ho passava per les seves parts», afegeix l'escrit de Ruiz de Lopera.

El president verd-i-blanc assegura, a més, que «hi ha més». «Vostè cobrà fins a la darrera pesseta del dia en què va estar treballant, de fet hagué de retornar al club doblers que li havia demanat com avançament» i que té el rebut de la devolució «el que vostè firmà el trenta-u- de juliol de 1998 i que, possiblement, per la seva senectut, no recordi».

«El gran bètic, la gran mentida del futbol, fugia per segona vegada, deixant un equip desmembrat i amb persones indesitjables dins d'un vestidor» en al·lusió a determinats jugadors fitxats. Rebutjà Lopera que recomanàs a la massa social del Betis el diumenge onze d'abril, en el partit amb el Mallorca, que recordàs a Aragonés «determinades aficions que li són públiques i notòries» ja que «l'aficionat d'aquest club és suficientment llest per no deixar-se dirigir per ningú. Vostè ofèn els bètics amb aquestes insinuacions».

«Per ventura no oblidi el seguidor del Betis que vostè ja va estar entrenant l'altre equip de la ciutat i consideri que això no és de gran bètic com pregona» i afegeix que «vostè sempre ha estat un gran bètic cobrant i jo som un bètic, però sempre pagant». Ruiz de Lopera també demana a Aragonés si té «un sol euro o una sola pesseta en accions» en el Reial Betis i recorda com el tècnic també sembla que és de l'Atlètic de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.