nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Mallorca surt del pou

L'equip d'Aragonés derrotà el Betis (0-2) en un partit seriós en defensa i pràctic en atac

87250
Els jugadors no podien amagar la seva alegria quan Perera sentencià el partit.
El Reial Mallorca aconseguí un triomf valuós (0-2) davant el Betis al Manuel Ruiz de Lopera i ara alena tranquil. El conjunt de Luis Aragonés va fer un partit pràctic, molt seriós en defensa, i disposa ara de cinc punts d'avantatge sobre l'Espanyol i sis respecte del Celta. El Mallorca, que no guanyava lluny de Palma des que el 25 de gener passat ho aconseguí a Saragossa (1-3), fou ahir molt superior a un Betis, que no va saber mai com jugar a l'onze d'Aragonés.

El tècnic del Mallorca continua cercant el millor onze i ahir retocà, una setmana més, l'equip inicial. Ahir, la gran sorpresa va ser la suplència d'Iván Ramis, ja que Lussenhoff formà parella a l'eix de la defensa amb Fernando Niño. A mitjan camps, amb Gonzalo Colsa a Palma -no entrà en la llista de convocats- Pereyra i Marcos exerciren de pivots, mentre que Campano i Correa ocuparen les bandes -Finidi quedava així relegat a la suplència. I en atac, una altra gran sorpresa, ja que Perera fou l'escollit per jugar al costat d'Etoo. Delibasic, com ja succeí fa vuit dies, s'assegué a la banqueta.

Víctor Fernández tingué dificultats per enllestir l'onze inicial, si es considera que Tais, Luis Fernández, Mingo i Juanito eren baixa per una circumstància o l'altra. Al final, Marcos Assunçao es recuperà a temps i entrà en l'equip.

Durant els primers minuts era el Betis qui semblava agafar la iniciativa a mitjan camp i les primeres aproximacions amb perill foren del conjunt verd-i-blanc.

Però el Reial Mallorca, en la seva primera oportunitat, aconseguí inaugurar el marcador. Una gran jugada de Perera per la banda esquerra fou aprofitada per Etoo, completament sol, per superar Prats.

El Betis intentà reaccionar, però el Mallorca no va tenia gaire dificultats per controlar les envestides dels homes de Víctor Fernández.

Un embolic dins l'àrea, amb errada de Leo Franco inclosa, acabà en córner en l'oportunitat més clara dels andalusos.

Luis Aragonés mogué fitxa i donà entrada a Finidi en substitució de Campano, però res no varià.

Encara abans del temps de descans, el Mallorca va estar a punt d'augmentar el seu avantatge. En aquest cas Rivas, intentant rebutjar una bona passada enrere de David Cortés -que havia arribat a la línia de fons-, envià la pilota al travesser.

Víctor Fernández cercà solucions i va escollir Fernando perquè entràs en substitució del «tocat» Assunçao.

El Mallorca inicià la segona meitat ben concentrat, conscient de la importància dels primers minuts. Ben aviat, Prats encertà a prendre una pilota clara de gol a Samuel Etoo. I en el minut 49 el mateix jugador, al primer toc, envià la pilota a Perera, que es va desfer del seu marcador i superà Prats.

El Betis cercà la reacció, però ni l'entrada de Dani ni la d'Ismael no posaren fi a la crisi de joc dels verd-i-blancs. El conjunt andalús, amb més voluntat que encert, ho intentà, però no aconseguí inquietar en cap moment el portal de Leo Franco. El Mallorca, per la seva banda, es defensava amb ordre, sense renunciar en absolut al contracop.

El joc per les bandes del Betis no existia, el centre del camp es perdia dins la més absoluta de les mediocritats i Alfonso no tocà pilota. El Mallorca guanyà així sense problemes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.