algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El Barça deixa anar Mendieta i Sorín

El club blaugrana no ha volgut fer efectiva l'opció de compra de cap dels dos jugadors

Gaizka Mendieta, migcampista que ha actuat aquesta temporada en el Futbol Club Barcelona en qualitat de cedit, tornarà a la Lazio, el club propietari dels seus drets, després que l'equip blaugrana hagi descartat la seva continuïtat. Txiki Beguiristain, secretari tècnic blaugrana, confirmà la decisió de no executar la clàusula per adquirir en propietat Mendieta, que ascendia a 24 milions d'euros.

L'anunci per part del Barcelona es produeix després d'haver-ho comunicat al jugador i al club romà per via telefònica. En tot cas, el club català haurà d'abonar 4 milions d'euros a la Lazio en qualitat de penalització per no haver fet efectiva la compra de Mendieta.

«Només li he desitjat molta sort i li he agraït l'any que ha fet, el seu esforç i professionalitat, però la resta són coses tècniques i s'ha optat perquè no continuï», assenyalà Beguiristain, qui apuntà també com a causes de la decisió el preu a pagar i l'elevada fitxa del futbolista.

En una situació similar a la de Mendieta es troba l'argentí Juan Pablo Sorín, cedit enguany al Barcelona pel Cruzeiro de Brasil. Tot apunta que Sorín no continuarà com a blaugrana, però Txiki ajornà l'anunci de la decisió final fins que no parli amb el jugador, al qual només ha citat a conversar mitjançant un missatge al telèfon mòbil.

Un altre tema pendent que va tractar ahir Txiki Beguiristain va ser la possible incorporació de Guillermo Amor a l'organigrama tècnic del club. Els dos excomponents de la primera plantilla es reuniren ahir a les oficines del Camp Nou sense arribar a cap acord concret. Segons la premsa italiana, el Futbol Club Barcelona ha fet una oferta de 35 milions d'euros a l'Inter de Milà pel defensa Fabio Cannavaro i el migcampista Àlvaro Recoba.

Els rotatius italians recullen aquesta possible oferta en l'edició d'ahir dijous i afirmen que el president interista, Massimo Moratti, podria estar indecís sobre aquesta oferta, ja que, en cas d'acceptar-la, li permetria intentar donar l'assalt als seus desitjos de mercat: l'argentí Juan Sebastián Verón, el gal·lès Ryan Giggs, el romanès Christian Chivu i l'holandès Andy van der Meyde.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.