algo de nubes
  • Màx: 16.05°
  • Mín: 7.61°
16°

Beckham ja és jugador del Reial Madrid

L'entitat blanca pagarà 25 milions d'euros al Manchester United més 10 milions per incentius

El serial d'aquest estiu ha estat ben curt. David Beckham es convertí ahir en nou jugador del Reial Madrid després que els seus representants arribassin a un acord amb els dirigents del conjunt madrileny en una reunió mantinguda per telèfon durant tot l'horabaixa -els representants eren a Birmingham. L'internacional anglès arribarà a Madrid el dia 1 de juliol -dimarts- per passar el reconeixement mèdic i dimecres 2 serà presentat com a nou jugador madridista.

El Madrid pagarà al Manchester 25 milions d'euros perquè Beckham sigui jugador blanc durant les properes quatre temporades, a més de 10 milions en incentius, és a dir, dependent dels títols que obtengui l'entitat que presideix Florentino Pérez gràcies a l'aportació del migcampista.

La quantitat arribarà en cinc terminis a les arques del club anglès. El primer termini es lliurarà amb la mateixa signatura del contracte i serà de 7,5 milions d'euros. Després de pagar els 35 milions d'euros (si es compleix la part d'incentius), l'operació haurà equivalgut a poc menys de 6.000 milions de les antigues pessetes.

El jugador també cobrarà una quantitat fixa, 6 milions d'euros per temporada -1.000 milions de pessetes- més una quantitat per incentius que exclou la possibilitat que el jugador cobri cap euro per primes del club. El nou president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, havia anunciat hores abans de la formalització de l'acord entre el jugador i el Reial Madrid que intentarien tancar el fitxatge del migcampista aquesta setmana i no ho farien a qualsevol preu.

De totes formes, l'operació pel Reial Madrid -Pedro López i José Àngel Sánchez- estava molt clara després de la reunió culminant que varen tenir representants del Reial Madrid i del Manchester United a l'illa de Sardenya el passat diumenge. Les fotografies de la trobada aparegueren al diari anglès The Sun i tothom donava gairebé per fet el fitxatge de David Beckham pel Reial Madrid.

Laporta havia arribat a un acord amb el club la setmana passada, l'anunci del qual fou decisiu perquè el misser aconseguís la presidència del Barça el passat diumenge, però no havia aconseguit convèncer el jugador, que des del primer va manifestar, mitjançant el seu entorn més immediat, la seva intenció de fitxar pel club de Chamartín.

L'«Spice Boy» inicia avui una gira promocional pel sud-est asiàtic a la qual no podran accedir els mitjans de comunicació estrangers, ja que els seus guardaespatlles tenen ordres de no permetre que cap periodista se li acosti. El capità del Manchester i de la selecció anglesa arribarà avui a Tòquio, on gravarà alguns anuncis, i posteriorment agafarà un avió que el durà a Vietman, Malàisia i Tailàndia per realitzar algunes promocions per a l'empresa petroliera Castrol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.