cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Sevilla obre les negociacions per Carlos

El director esportiu del club andalús, Monchi, arribà ahir a Palma per tancar l'operació amb el Mallorca

Carlos Domínguez no ha entrat enguany pràcticament als plans de Gregorio Manzano i podria convertir-se en nou jugador del Sevilla de manera imminent. El director esportiu del club andalús, José A. Rodríguez «Monchi», va arribar a Palma i s'allotjà a l'hotel Bellver, on va iniciar la negociació amb el punta sevillà.

Carlos va arribar a la reunió cap a les cinc de l'horabaixa i poc després va abandonar l'hotel deixant el pes de les negociacions en mans del seu agent i de Monchi, així com, per part del Mallorca, del secretari tècnic, Pep Bonet. El capvespre a l'hotel va resultar d'allò més animat ja que, a més de Carlos, es varen deixar veure també pel hall de l'hotel Harold Lozano i Walter Pandiani.

Finalment, al tancament d'aquesta edició, les conversacions encara no havien finalitzat i les reunions que mantenien els responsables d'un i altre club continuaven desenvolupant-se a l'espera de poder arribar a un acord definitiu i posar la firma definitiva als contractes.

A Carlos Domínguez li resta encara un any més de contracte, a banda del que resta d'aquesta temparada, i el punt que separava ahir ambdues parts era l'aspecte econòmic, ja que el Sevilla intentava rebaixar la xifra inicial que presentava l'equip mallorquinista.

Un altre nom que aquests dies ha sortit als mitjans de comunicació és el de Samuel Etoo, de qui el club va desmentir ahir per mitjà de la seva pàgina web que s'hagi arribat a cap acord amb el València pel traspàs del davanter camerunès.

Precisament Carlos és, amb tres gols, un dels màxims golejadors del Mallorca a la Copa del Rei, competició que ahir vegé ja de manera oficial designat l'àrbitre per la final. Eduardo Iturralde González és ja a tots els efectes l'home escollit per dirigir la final de Copa entre el Reial Mallorca i el Recreativo de Huelva. Nascut a Bilbao el dia 20 de gener de 1967, el col·legiat basc ha fet ja història dins el club mallorquinista aquesta temporada, arbitrant-lo en tres ocasions que es varen traduir en tres derrotes (3-1 davant del Celta; 0-4 amb el Barça i 2-1 amb l'Atlètic).

El següent encontre entre Iturralde González i el Reial Mallorca va tenir el Vicente Calderón com a escenari, la pluja de targetes cap als mallorquinises com a primeres protestes de l'afició vermellenca i l'expulsió de Harold Lozano, amb vermella directa al minut 32 per una entrada sobre Fernando Torres, com a punt àlgid de la polèmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.