nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

Manzano: «No ens hem sabut fer valer prou»

El tècnic del Mallorca reconegué el mal joc dels seus homes

Gregorio Manzano no es va mostrar ahir gens satisfet del rendiment que els seus homes havien mostrat damunt del camp en un partit en què tan sols havien pogut empatar a un gol. Segons el tècnic mallorquinista, «no ens hem sabut fer valer prou damunt del camp per encarar un Rayo que arribava sense gens de complex de colista».

En aquesta línua, i tot i denunciar que «a l'equip li ha faltat tensió, intensitat i força en totes les línies, cosa que ens hauria permès dur a terme un partit més complet», Manzano se n'excusà manifestant que «no ha estat gens fàcil haver de decidir qui sortiria en el lloc d'Ibagaza just quan quedaven tres minuts per començar el partit. Aquest canvi tan precipitat ha estat molt important».

«L'equip tan sols ha reaccionat amb el 0-1 en contra. Ha estat llavors que ens hem despertat i hem començat a crear ocasions de gol, però val a dir que tant Etxeberria com la seva defensa han estat molt encertats», va continuar.

Quant a l'estat del migcampista argentí, va explicar que «durant l'escalfament no ha tingut unes sensacions gens positives i hi havia la possibilitat que la sobrecàrrega que pateix anàs a més, per la qual cosa, i sabent el que tenim d'aquí a 27 dies, ens hem estimats més no arriscar-nos».

Sobre l'objectiu d'arribar a la final de la Copa del Rei amb el bitllet per jugar la UEFA la temporada vinent a la butxaca, Gregorio Manzano es va mostrar conscient que «avui (ahir) no hem fet una passa endavant, sinó enrere».

El tècnic mallorquinista, que en cap moment no va qualificar de positiu l'empat a un gol aconseguit ahir davant del seu exequip, va afegir que «després dels resultats d'aquesta jornada i de no haver guanyat davant del Rayo, és clar que ara ho tenim encara més dificil per aconseguir un lloc que ens doni dret a la UEFA, però matemàticament no és impossible perquè encara estam a quatre punts de l'Athletic de Bilbao i queden dos partits per finalitzar aquesta temporada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.