algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La sorpresa és l'Atlètic Balears

El Constància és líder amb set punts d'avantatge sobre el Vilafranca

Desset jornades han estat suficients per confirmar que Constància i Vilafranca disposen dels dos millors equips de Tercera Divisió. El conjunt de Jaume Bauzà és líder amb quaranta-quatre punts, set més que el Vilafranca, i just ha perdut un partit -a les Pitiüses davant l'Eivissa-. Així, tot fa pensar que el conjunt d'Inca serà campió sense gaire dificultats, mentre que al Vilafranca li quedarà el consol, que no és poc, del subcampionat. El conjunt de Pep Sansó ha perdut dos partits i n'ha empatat quatre, i malgrat la seva bona classificació s'ha deixat pel camí punts de forma inesperada.

Manacor i UE Poblera, amb 32 punts, a cinc del Vilafranca, ocupen la tercera i quarta posició. El cinquè lloc és el sorprenent Binissalem -trenta punts-, mentre que el Santanyí és sisè amb un punt menys. En tot cas, la gran sorpresa dels desset primers partits de la temporada ha estat sens dubte la trajectòria de l'Atlètic Balears.

El conjunt blanc-i-blau, presidit enguany per Pepín Jurado i entrenat per Nico López, compta amb una plantilla clarament inferior a la de temporades anteriors, malgrat que la vàlua de l'equip és molt superior a la que reflecteix ara mateix la classificació. L'Atlètic Balears és ara quinzè, però ben prop de la zona de descens, malgrat que a les darreres jornades ha iniciat una reacció que, tard o d'hora, el conduirà a una zona molt més tranquil·la.

A la zona baixa, el Gènova és coer amb només onze punts -tres victòries i dos empats-. L'Sporting Maonès ocupa la 19a posició amb 12 punts, dos menys que el Sant Rafel. Completen els llocs perillosos l'Arenal amb quinze punts i el Cardassar, que en totalitza desset.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.