El Mallorca B torna a pagar amb la derrota la manca d'iniciativa

Els jugadors del filial caigueren golejats per un coer més efectiu

ORIOLA3
MALLORCA B1

ORIOLA: Diezma (2), Muñoz (2), Arambarri (2), Julián Ronda (2), Juanjo (2), Uvi (2), Pineda (2), Nenu (2), Severini (2), Guerra (2) i Seba (2).

J. Meseguer (2) per Pineda al minut 60, J. Carlos (2) per Nenu al minut 70 i Quique Mateu (2) per Severini al minut 80.

MALLORCA B: Moyà (1), Julio (1), Keko (1), Rafita (1), Ramis (1), Aguado (1), Amate (1), Toni González (1), Víctor (1), Raúl Martín (1) i Reynés (1).

José (1) per Ramis al minut 66, Anatoli (1) per Raúl Martín al minut 80 i Raúl Vadillo (1) per Aguado al minut 82.

ÀRBITRE: Mateu Laoz (1), del Col·legi valencià. Amonestà els locals Arambarri, Pineda, Severini i José Carlos, i els mallorquins Ramis, Víctor, Keko, Toni González i Raúl Martín. Expulsà per doble amonestació el local Seba (min. 62) i el mallorquinista Amate (min. 91).

1-0: Min. 16, Nenu.
1-1: Min. 30, Amate.
2-1: Min. 38, Uvi.
3-1: Min. 71, Severini.
INCIDÈNCIES: El partit es disputà a l'estadi Los Arcos davant de la presència de 1.500 persones.

L'Oriola va aconseguir avançar-se al marcador als 16 minuts de joc, després de mostrar-se superior al seu rival en totes les facetes del joc i arribar fins i tot a tancar-lo dins de la seva àrea durant aquest temps. Després de l'1-0, el Mallorca es va encoratjar i passà a dominar el partit, circumstància que féu que l'Oriola es mostràs excessivament nerviós en defensa, on només tenia tres homes.

A la mitja hora de partit arribà l'empat després de diverses oportunitats del Mallorca. A partir d'aleshores, el matx es tornà a igualar amb oportunitats i arribades en una àrea i l'altra, fins que al minut 38 Uvi establí de cap el 2-1. D'aquí al final del primer temps no hi va haver ocasió per a res més, i ambdós equips es limitaren a llançar pilotes llargues i a esperar la seva oportunnitat a la contra. Així s'arribava al descans després d'una darrera ocasió local.

A la represa els mallorquinistes saltaren al camp amb força renovada i amb la clara intenció de remuntar el matx. La situació pareixia que canviaria després d'un inici esperançador, ja que arribaren a la porteria de Diezma diversos pics.