algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Gaspart ratifica Van Gaal a la banqueta

El president descarta l'opció de Carlos Bianchi després de l'espectacular resultat assolit a Son Moix

L'entrenador del Futbol Club Barcelona, Louis van Gaal, va ampliar ahir el crèdit que se li havia pràcticament esgotat fa uns dies, després de rebre el suport del president de l'entitat catalana, Joan Gaspart, que es va reunir ahir migdia al vestidor amb la plantilla blaugrana per donar continuïtat al cos tècnic. La rotunditat amb la qual el Barcelona va saldar dissabte el seu enfrontament contra el Mallorca (0-4) a Son Moix i els eterns dubtes del president a l'hora de prendre decisions, com ha quedat patent en nombroses ocasions en els ja dos anys i mig llargs de mandat al capdavant de l'entitat catalana, ha possibilitat que Van Gaal continuï liderant el tercer projecte del president blaugrana.

Van Gaal inicià ahir les vacances de Nadal. Va agafar un avió cap a Amsterdam a les 20 hores i va deixar planificat per al dia 2 de gener a les 18 hores el primer entrenament del nou any del Futbol Club Barcelona. Amb aquesta decisió preventiva de Gaspart de mantenir Van Gaal, l'opció del tècnic argentí Carlos Bianchi com a nou entrenador blaugrana ha quedat inicialment anul·lada, a falta d'alguna decisió inesperada de darrera hora. En principi, el Barcelona s'havia compromès amb l'entrenador argentí perquè fos el relleu de Van Gaal després del partit de Mallorca, ja que en el club català existien poques esperances que l'holandès fos capaç d'invertir la tendència derrotista dels darrers cinc partits (quatre derrotes i un empat).

Però el Barcelona, i més concretament Van Gaal, va viure el miracle a Mallorca, com ja fa quatre anys va succeir al camp del Valladolid, on el tècnic holandès arribà amb l'aigua al coll, però un gol de Xavi possibilità que el president d'aquella època, Josep Lluís Núñez, no hagués de retirar-li la confiança. Després de la còmoda victòria del Barça a Son Moix, l'atmosfera al Camp Nou ahir dematí, on la plantilla blaugrana es va entrenar per darrera vegada enguany, s'ha fet més respirable que en les anteriors jornades, en les quals no només l'ambient esportiu estava enrarit a conseqüència de les sospites que existien per la possible destitució de Van Gaal, sinó per la incòmoda crisi que s'havia instal·lat al club, després de gairebé una dotzena de dimissions de directius i adjunts a la directiva.

Un cop acabat l'entrenament, Van Gaal es reuní amb els mitjans i brindaren amb cava per les festes nadalenques. Abans de la compareixença de l'holandès, el president de l'entitat, Joan Gaspart, s'havia reunit amb tota la plantilla també per felicitar-los les festes i durant gairebé una hora amb l'entrenador per ampliar-li un crèdit limitat, almanco fins a l'any que és a punt de començar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.