algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Pandiani no es refia del Barcelona

L'uruguaià assegura que la crisi actual «és una arma de doble tall»

Gregorio Manzano podrà disposar de tota la seva artilleria per enfrontar-se demà amb el Barcelona, després d'haver recuperat Walter Pandiani, baixa a Anoeta per sanció. El davanter uruguaià, màxim golejador del Mallorca amb vuit gols, va confessar ahir ser conscient de la dificultat de poder derrotar un Barça que «arribarà a Mallorca disposat a salvar el cap a Van Gaal».

Tot i això, el Rifle es va mostrar optimista sobre les possibilitats del Mallorca de vèncer un conjunt blaugrana que, separat del descens només per dos punts, aterra avui a Son Sant Joan clarament tocat. «La situació que passa el Barça és una arma de doble tall, ja que no podem saber amb quina disposició arribarà a Mallorca», va explicar l'exdavanter del Deportivo, el qual va afegir que «hem de pensar que té una plantilla amb grans jugadors i estic convençut que s'esforçaran de valent a Son Moix, especialment per la situació en què es troba el seu tècnic».

Els jugadors del Reial Mallorca no volen tenir pietat del conjunt blaugrana i desiten regalar a l'afició vermellenca tres punts més per Nadal. Per aconseguir-ho, Gregorio Manzano va assajar ahir jugades de contraatac per tal de sorprendre la saga barcelonista amb el que més mal fa. Igualment el tècnic andalús, després de veure en vídeo els darrers partits disputats pel Barça per tal d'analitzar cada un dels moviments dels seus jugadors, va fer especial esment de les jugades de pilota aturada, provant tant els xuts de falta com els serveis de córner.

L'ambient que es respira al vestidor vermellenc és molt positiu pel bon paper que està fent l'equip en aquesta campanya i, de fet, tots es mostraren ahir especialment motivats per acomiadar l'any amb un partit enfront d'un equip que, tot i que ferit, sempre serà un gran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.