algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

Carrillo convoca la resta de l'oposició

El president d'Alternativa Blaugrana sol·licita suport a la moció de censura per fer fora Gaspart

El president d'Alternativa Blaugrana (AB), Iván Carrillo, que promou una moció de censura contra el màxim dirigent del Barcelona, Joan Gaspart, anuncià ahir que no ha pres aquesta decisió per la necessitat de protagonisme i convidà la resta de l'oposició a donar suport a aquesta iniciativa.

Carrillo reconegué que les negociacions que va mantenir en el passat amb Gaspart per formar part del seu equip directiu el poden haver perjudicat a l'hora de recollir firmes, però insistí que la moció de censura és l'«única eina» vàlida en aquests moments.

Fins a la data, AB assegura que ha reunit 1.420 firmes de les més de 4.500 que necessita per promoure la moció. La qüestió rau en el fet que el club no els ha facilitat el cens exacte i, per tant, els promotors desconeixen la xifra d'adhesions que han de menester (són el 5 per cent del total de socis). Moltes penyes han recollit paperetes i s'han compromès a tornar-les firmades», insistí Carrillo, qui va assegurar que presentarà un requeriment notarial per sol·licitar formalment aquestes dades al club barcelonista.

El president d'AB repetí que la moció de censura és l'única possibilitat per acabar amb la presidència de Joan Gaspart. Segons ell, «s'ha demostrat que dient-li de paraula que dimiteixi, no funciona». L'empresari barceloní assegurà que no desitja protagonismes i que cedeix el seu paper a qualsevol membre de l'oposició que vulgui ocupar-lo.

«Si tots o qualsevol dels opositors o precandidats volen posar-se al capdavant de la nostra iniciativa, nosaltres ens retirarem i els cedirem tot allò que hem fet fins ara», va comentar. Carrillo va ser contundent amb els grups opositors en assenyalar que «la demagògia i la falta de solucions d'aquesta oligarquia incapaç de donar un cop de timó» els desqualifica per governar el club en el futur.

A més a més, confirmà que en el passat havia firmat un document per entrar a l'equip directiu del Barcelona i que després, a causa del camí que va prendre la situació, va decidir «canviar el rumb». Precisament, aquesta circumstància pot haver danyat la seva proposta de censura, encara que recordà que firmar per forçar una moció de censura no suposa en cap cas un aval de futur per a ell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.