algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

Gaspart no descarta destituir Van Gaal

El president insinua que un mal resultat a Mallorca podria costar el càrrec al tècnic


El president del Futbol Club Barcelona, Joan Gaspart, no va garantir la continuïtat del tècnic Louis van Gaal després del partit del pròxim dissabte a Mallorca. D'altra banda, reafirmant la seva decisió de continuar al capdavant del club, va restar importància a la dimissió del vicepresident Gabriel Masfurroll i a les possibles renúncies d'altres dirigents, inclosa la del vicepresident primer, Joan Castells.

Gaspart, que es va referir a la situació que viu el Barça com un «malson» que espera que passi «com abans millor», va eludir respondre directament les preguntes sobre si Van Gaal continuarà en cas de perdre a Mallorca, assegurant que el Barça «no ha de perdre, sinó guanyar i intentar tornar a estar a dalt», o si l'holandès es mantindrà a la banqueta fins a final de temporada.

«És el que desig, no hi ha res que desitgi més», va dir, qüestionat sobre la continuïtat de Van Gaal aquesta temporada, «perquè significarà que hi ha èxits i que les coses van bé. I també m'agradaria que continuàs tres anys, perquè seria molt bon senyal. Però el futbol és com és i jo no ho canviaré ara en les seves formes i sistemes», va assenyalar, després d'acudir a un acte a l'Ajuntament com a president de Turisme de Barcelona.

Gaspart va valorar de «positiva» la reunió que va mantenir ahir amb els jugadors, que, segons va explicar, són conscients de la seva «responsabilitat» i que «ells són els que han de resoldre aquesta situació». «Només ells, i hi incloc el cos tècnic, són els que han de sortir de la situació», va afegir després, sense voler pronunciar-se sobre possibles fitxatges.

El president del Barça, en la línia dels últims dies, va voler destacar que «allò que no funciona bé al Barça és l'equip de futbol a la Lliga» i que «els altres temes, diguin el que diguin i ho digui qui ho digui, funcionen bé», resumint en una frase que «la gran crisi del Barça és que a la Lliga no estam a l'altura de les circumstàncies».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.