algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Vot de confiança de la plantilla blaugrana

Els jugadors del Barça donen suport públic a Van Gaal i Gaspart

Els jugadors de la plantilla barcelonista varen ratificar la seva confiança en el tècnic Louis van Gaal durant una reunió mantinguda amb el president de l'entitat, Joan Gaspart, segons va explicar un dels capitans de l'equip, Carles Puyol. La plantilla i Gaspart es van reunir durant un parell d'hores per avaluar la situació. Posteriorment, va participar en la reunió el tècnic holandès, que va rebre el suport explícit dels seus homes.

Puyol, com a portaveu dels seus companys, va assenyalar que Gaspart els havia preguntat si els jugadors confiaven en Van Gaal i si se sentien capaços de treure endavant la situació: «Hem d'estar units i els jugadors li hem expressat que els responsables de la situació som nosaltres. Nosaltres som els que ens hem posat en aquesta situació i els que n'hem de sortir».

El lateral creu que tot és molt complicat. «Hem tocat fons, més avall ja no podem caure. L'únic que podem fer és aixecar el cap, lluitar i guanyar el pròxim partit», va indicar. Puyol va insistir que la plantilla creu que la solució no és «fer fora» l'entrenador. «Confiam que som capaços de treure aquests endavant, però hem de demostrar-ho al camp», va afegir el planter, qui considera que és necessari «tenir el cap alt» per «tornar el Barcelona on es mereix».

«El president pot estar preocupat per la situació, però l'he vist amb ganes de treure això endavant. Ens ha transmès el missatge que hem de lluitar», va indicar Puyol, que poc després va insistir que els jugadors han donat el suport a Van Gaal, però va explicar que qui ha de prendre les decisions és la junta directiva, en general, i Joan Gaspart, en particular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.