algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Ettien firmaria ara per venir al Mallorca

El club pretén el lateral llevantí, que confessà que «esper que els dos clubs arribin a un acord»


Mateu Alemany anuncià la setmana passada que el Mallorca analitzava el mercat a la recerca d'un lateral dret per suplir la baixa de Cortés, però les arques vermellenques no estan per a molts luxes. Per aquest motiu, des del club s'han hagut de conformar a sondejar el mercat de la categoria de plata del futbol espanyol i han mostrat la seva predilecció per Félix Ettien, Àngel López i Gustavo Cañizares, del Llevant, Las Palmas i el Xerez, respectivament.

Tot i que a l'estiu el Mallorca ja intentà fitxar el grancanari Àngel per a aquesta demarcació, ara per ara tot apunta que Ettien és la millor opció, ja que pertany a un club de filosofia venedora que ahir ja confessà el seu interès per vendre en el mercat d'hivern per poder reforçar l'equip. El jugador, no obstant això, confessà que desconeixia la notícia, tot i que assegurà a aquest diari que «és una sorpresa molt agradable i esper que els dos equips arribin a un acord, perquè tenc contracte amb el Llevant fins el 2005».

Ettien, nascut a Costa d'Ivori fa 23 anys, debutà amb el conjunt valencià fa cinc anys, temps amb el qual ja ha demostrat la seva polivalència tant per jugar com a lateral dret com d'interior. El mateix jugador es mostrà preocupat perquè «l'operació es trenqui pel simple fet que el Mallora tengui cobertes totes les places d'estrangers», qüestió errònia perquè Leo Biagini i Leo Franco tenen el passaport comunitari, i reiterà una vegada i una altra que «em mor de ganes per jugar amb un Primera, i més si és un equip com el Mallorca».

De moment, emperò, les negociacions entre ambdós clubs per aconseguir la incorporació immediata del jugador a les ordres de Gregorio Manzano no han prosperat, a l'igual que tampoc no ho han fet amb la UE Las Palmas per obtenir els serveis d'Àngel o amb el Xerez per Gustavo Cañizares Des del Mallorca han confessat també el seu interès per incorporar a l'equip aquests dos jugadors, però la tasca es perfila gairebé impossible. Així, mentre les negociacions pel primer s'han pràcticament trencat, a l'igual que ja succeí a l'estiu, les opcions pel segon són quasi nul·les, perquè Cañizares és un dels jugadors intocables de Schüster.

El jugador asturià es va mostrar molt diplomàtic ahir en les seves declaracions i, demanat pel possible interès del Reial Mallorca, va assegurar que «oficialment a mi ningú no m'ha dit res, per la qual cosa jo continuaré centrant els meus pensaments en el Xerez». Per la seva banda, el club gadità assegurà que el Reial Mallorca encara no s'ha posat en contacte amb ells.

Las Palmas confirmà ahir que havia demanat uns 600.000 euros per la cessió del seu defensa internacional sub 21, a qui també pretén el Barça, mentre que el Mallorca ja ha deixat clar que no pensa desemborsar aquesta quantitat perquè la considera excessiva. El jugador assegurà que està cansat de rumors, perquè «aquí sempre passa el mateix i el jugador és el darrer que se n'assabenta», i confessà que no sabria quin club escollir perquè «al Mallorca ara les coses estan bé, però el Barça és un gran».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.