nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

Futbol Illenc

Àrbitres 1a Regional Dos partits avançats a dissabte: Escolar-Barracar, 16.00 (Fernández Sánchez) i La Unió-Pla de na Tesa, 18.00 (Ripoll Solano). La resta, en diumenge: Santa Maria-Son Cladera, 16.30 (Guerrero Maria), Platges de Can Picafort-Pollença, 15.30 (Gómez Alcántara), Sóller-Patronat, 11.30 (Mulet Pacis), Atlètic Son Gotleu-La Porciúncula, 13.00 (Capó Rosa), Recreatiu la Victòria-Xilvar, 11.00 (Munar Gelabert), Portocristo-Llosetí, 16.30 (Miralles Gili) i Ses Salines-Artà, 16.30 (Rodríguez Quintero).

2a Regional De la mateixa manera, s'avançaran dos partits de competició: Petra-Alcúdia, 16.00 (Rodríguez Rotger) i Alaró-Felanitx, 17.30 (Guardiola García). La resta, en jornada dominical: Esp. sa Vileta-Pil. Soledat, 16.00 (Payeras Bover), Sant Jordi-Son Ferrer, 11.00 (Colomar de Palmer), Murer-At. Peguera, 16.00 (Ruiz Sánchez), J. Bunyola-Santa Eugènia, 11.00 (Ferrer Nonell), Atlètic Rafal-Montuïri, 11.00 (Santandreu Garcia), Campanet-S'Arracó, 16.00 (Roca Ferrer) i Cardassar-Valldemossa, 16.00 (Fullana Bordoy).

Comitè de Competició Baltasar Juan, jutge únic de disciplina esportiva, auxiliat per la seva secretària Xisca Martorell, prengueren les decisions següents: suspendre per un partit oficial Tomeu Vidal Obrador (Manacor) per doble amonestació. Un partit de sanció a Jaume Quetglas Bonet (Arenal) per joc dur. Un partit a Cristòfol Irles (Santa Ponça) per fer travelar un contrari en una clara jugada de gol. Un partit a Juan Manjón Vellisco (Santanyí), Juan García i Santi Domínguez (Vilafranca) per acumulació d'amonestacions. Quatre partits de sanció al preparador físic Manuel Timoner (Manacor) per menyspreu al trio arbitral, amb reincidència. Sanció econòmica a l'Eivissa pel fet de no haver presentat llicència d'entrenador.

Futbol menorquí Diumenge passat, el conjunt d'Alaior es va desplaçar a Sant Llorenç amb l'objectiu de competir contra el Cardassar. Resultat final, un gol a tres favorable a l'equip dels set pins d'Alaior. A pesar de la gran alegria que tal victòria va produir a nivell de l'equip, d'altra banda va quedar entelada per la lesió greu del jugador Víctor Gordillo. Pateix un trencament de lligaments creuats amb l'afegitó de lesió associada de menisc, fet que obligarà a una ràpida intervenció, la qual cosa li suposarà un mínim de sis mesos de recuperació. En definitiva, l'adéu definitiu a l'actual temporada. D'altra banda, el jugador de l'Sporting Òscar Moll acaba de causar baixa a la disciplina sportinguista, segons es comenta per motius professionals. Una baixa que juntament amb la de l'experimentat Benjamí Durà serà motiu de moltes preocupacions per al tècnic Lluís Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.