algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«Puchi» i Carro arriben a l'Atlètic Balears amb el cartell de revulsius

Els dos davanters entrenaren ahir sota les ordres de Nico López

Jonathan Pujibert «Puchi» i José Luis Carro es convertiran en les pròximes hores en els dos darrers reforços de l'Atlètic Balears. Aquests dos davanters, que estaran a prova uns dies a l'equip de Nico López i que vénen amb el cartell de revulsius, arribaren ahir a l'aeroport i el capvespre ja conegueren els que poden ser nous companys d'aquesta temporada i el seu entrenador.

Ahir migdia, el president de l'entitat, Pepín Jurado, es personà a l'aeroport per rebre els dos futbolistes, sobre els qui el club de la via de cintura té moltes esperances dipositades i els donà la benvinguda.

«Puchi» (Barcelona, 19 anys) és un mitjapunta amb clara vocació ofensiva però que no descuida les tasques defensives i de conducció de pilota. Arriba a l'Estadi Balear procedent del Poble Sec de Primera Catalana, on ha jugat cinc partits i ja ha fet sis gols, entre ells, els dos que ha fet aquest passat cap de setmana en la victòria del seu equip davant el Sants (2-3). «Puchi», malgrat la seva joventut, ha passat per clubs de la talla de l'Espanyol i el Damm i enguany, la temporada del seu bot a professionals, vol que sigui un bon mostrador per deixar constància de les seves qualitats sobre el terreny de joc. «Quan em varen fer l'oferta del Balears no m'ho vaig pensar. Crec que sortir de Catalunya, on hi ha molts jugadors, i aterrar a un dels equips capdavanters de Balears és una molt bona oportunitat per mi», assegurà «Puchi». Demanat sobre la mala situació per la que travessa el conjunt de Nico López, «Puchi» contestà que «no sé quines són les raons d'aquesta mala classificació, però no m'importen. Vénc aquí per treballar dur i quedar-me fins el final de temporada». El futbolista romandrà allotjat fins aquest pròxim cap de setmana a Palmanova.

Per la seva banda, José Luis Carro aterrà a Palma una hora més tard que el seu nou company. Igual que «Puchi», Carro estarà a prova uns dies, però la falta de punteria dels davanters de l'equip i la seva qualitat fan que el fitxatge estigui «pràcticament fet», apuntà Jurado.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.