nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els nervis col·lapsen l'Atlètic Balears

Pepín Jurado admet que la directiva està tensa, però diu que fa «molta feina» per solucionar la situació

L'Atlètic Balears està vivint un dels seus pitjors moments dels darrers anys. La rocambolesca situació viscuda aquest estiu, amb un canvi de president gairebé improvisat i cap mena de planificació de la temporada, han duit l'equip que ara presideix Pepín Jurado a compartir la coa de la classificació amb el Sant Rafel i el Gènova, dos conjunts recentment ascendits. Amb un sol partit guanyat, un d'empatat i sis de perduts, l'any de transició que es plantejava l'entitat blanc-i-blava en el moment de la marxa de Miguel Àngel Gómez, s'està convertint des del primer moment en un via-crucis on el repte serà conservar la categoria.

Qui és el culpable d'aquesta situació? És la gran pregunta. Ningú no vol apuntar ningú directament, però les mirades es dirigeixen a l'anterior junta directiva, dirigida per Miguel Àngel Gómez, que no va fer cap mena de planificació i no apuntà fins al darrer moment que deixaria la presidència. Pepín Jurado creu que «no hi ha cap culpable» a qui carregar les responsabilitats d'aquesta situació. «El president no va voler continuar i ningú no volia ser president fins que ho vaig decidir jo», afegeix per explicar la seva postura i explica: «Ara estam pagant tota aquella falta de planificació, però jo només estic fent allò que puc perquè s'ha de pensar que vaig prendre possessió del càrrec el dia 20 d'agost».

Segons l'actual president blanc-i-blau, els nervis no són només a la grada: «Els nervis també els tenim a la directiva, però és normal perquè els resultats no acompanyen; ara bé, estam demostrant tenir paciència i estam fent molta feina perquè l'equip estigui a dalt, on realment mereix estar». Jurado confirma que entre aquesta setmana i la següent arribarà un jugador que «ajudarà a resoldre els problemes de la davantera». Juga el Poble Sec barceloní, que milita a Primera Catalana, i arribarà «per marcar les diferències». «La línia ofensiva estava molt descompensada amb la resta de l'equip», explica.

De moment, l'entrenador, Nico López, «no està qüestionat» per la directiva, però haurà d'anar alerta perquè si els fitxatges no acaben quallant, «s'haurà de cercar una altra línia de feina, potser començant pel tècnic». El proper rival de l'Atlètic serà el potent Vilafranca, on juguen alguns «exbalearics». Fins i tot l'empat seria un bon resultat pels blanc-i-blaus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.