algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Manzano: «Amb deu hem tingut més facilitats»

L'andalús reconegué que amb onze l'Espanyol es tancava al darrere i no deixava espais als davanters

Gregorio Manzano no va voler amagar la seva satisfacció per haver aconseguit una victòria que titllà d'«important i valuosa». «Importat "va dir", perquè hem aconseguit ja dues victòries després de tres derrotes seguides, i valuosa perquè permet que l'autoestima de cada jugador pugi i la seva vàlua es vegi més». Qüestionat per si la presència de Samuel Etoo al camp es podia considerar un avantatge respecte d'un Espanyol que arribava immers en una crisi, Manzano va apuntar que «està clar que normalment els partits es resolen pels homes que juguen a la zona ofensiva, però crec que al partit d'avui (per ahir) la victòria s'ha aconseguit gràcies als homes que militen a la zona defensiva» i va continuar dient que «s'ha deixat veure el bon posicionament dels homes a darrere, que no han donat opcions a l'Espanyol».

Curiosament, pel tècnic vermellenc el seu equip ha tingut més facilitats amb deu homes perquè «quan érem onze contra onze l'Espanyol tenia els seus homes agrupats al darrere amb un clar 4-1-4-1 i ni Riera, ni Etoo ni Pandiani tenien espai, mentre que amb l'expulsió els hem dit 'teniu la pilota i veniu contra nosaltres, que ja cercarem l'ocasió', i així ha estat». En aquest sentit, Manzano s'alegrà del fet que «divendres vaig dir que els jugadors havíen de pensar en cada moment del partit i ho han sabut fer, per la qual cosa podem dir que la victòria ha estat el fruit d'una evolució del partit».

Sigui com sigui, emperò, el tècnic andalús assegurà que «jo ja deia que els resultats arribarien i han arribat, però hem de pensar que encara no hem fet res perquè sis punts no t'asseguren res si tornes a caure en una ratxa negativa». Pel que fa a la polèmica decisió de no convocar Miquel Soler, Manzano precisà que «no tenc res contra ell, però sempre he dit que jugant com a locals me pareix innecessari dur dos defenses, i ja tenia Olaizola, que tant pot jugar per la banda com de central». Per últim, Manzano conclogué que «he vist un Espanyol que ens ha pres el centre del camp al minut 30 i ens han creat perill, però sense encert».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.