algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

Ibagaza: «Hem fet un partit mol complet»

Pandiani: «Malgrat totes les crítiques, ens hem pogut concentrar en el joc i aconseguir els tres punts»

El sentiment de satisfacció era generalitzat entre els components de l'expedició mallorquinista després d'aconseguir sumar els tres primers punts del campionat a l'estadi de San Mamés davant l'Atlhetic Club de Bilbao. El migcampista del Mallorca, Ariel Ibagaza, compartia l'alegria amb la resta de companys i afirmà que «la veritat és que hem estat bé, hem jugat molt concentrats i organitzats i hem guanyat en un camp tan difícil com San Mamés. Ibagaza explicà que «hem sorprès l'Atlhetic jugant amb les tres línies molt juntes i sortint al contracop» i afegí que «hem treballat molt bé durant tota la setmana i ara cal continuar treballant en la mateixa línia, treballar dur i esperar l'Espanyol al nostre estadi».

El migcampista mallorquinista també digué que «aquesta victòria ens vendrà molt bé per poder continuar treballant amb tranquil·litat. Hem fet un partit molt complet i hem d'aprofundir en aquesta manera de treballar per estar a punt per rebre el rival de la pròxima jornada». De la seva banda, el davanter del Mallorca, Walter Pandiani també es declarà «molt content» sobretot perquè segons explicà «durant aquesta passada setmana hem fet un treball excel·lent i, certament, és reconfortant veure com aquest bon treball després es tradueix al camp en una victòria com la d'avui (per ahir)».

Pandiani destacà com un factor important el fet que «hem aconseguit mantenir el nostre marcador a 0, i això, crec que és molt destacable després dels resultats que hem tingut a les passades jornades». El davanter, que s'incorporà a la plantilla del club mallorquí pocs dies abans del començament del campionat de Lliga i que des d'aleshores ha sortit de titular, declarà que «una de les claus és que malgrat totes les crítiques a alguns jugadors, al tècnic i a tot el conjunt, hem sabut concentrar-nos en la preparació del matx i hem sabut fer un bon treball al marge de totes aquestes crítiques i especulacions». Pandiani declarà, finalment, que «encara queden molts partits i molt de temps perquè el Mallorca vagi ca amunt».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.