algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Estadi Balear

Les onze en punt d'avui dematí, hora assenyalada perquè el col·legiat Peña Molina faci sonar el xiulet oficial perquè comenci a rodar la pilota amb ocasió del partit que l'Atlètic Balears i el Vila-real disputaran per aconseguir els tres punts que al final s'atorgaran al guanyador. Tres punts que podrien servir al conjunt blanc-i-blau, en cas que al final el marcador s'inclinàs a favor dels seus colors, per assentar-se de manera gairebé garantida en un lloc intermedi de la taula de classificació general. En tractar-se de la primera temporada, seria un èxit que a molts els costaria d'assimilar.

Municipal sa Pobla  

Un dels partits més interessants de la jornada, el que enfrontarà damunt la gespa del Poliesportiu de sa Pobla el conjunt amfitrió i el rival «sensació» de l'actual campionat, el CE Alaior. Colíder, juntament amb el Constància, de la classificació general, no seria gens estrany que aconseguís sorprendre el rival amfitrió, que coneixent la potència de l'equip menorquí, és de preveure que agafarà tota classe de precaucions. La principal, el marcatge al davanter sevillà que diumenge passat va fastiguejar enormement el prepotent Santanyí. El partit començarà a les cinc de l'horabaixa.

Santa Ponça  

A partir de les quatre i mitja començaran les hostilitats futbolístiques sobre la gespa del camp municipal de Santa Ponça, on es veuran les cares el conjunt local i l'Eivissa, un rival que, malgrat la forta despesa realitzada en el transcurs de la pretemporada, no respon a allò que els seus directius creien que tenien garantit. Però molt de compte, no fos cosa que el considerat «crack» de la formació pitiüsa, és a dir Anselmo, agafàs l'ona en forma de materialitzador i, quan menys s'ho esperin els efectius de Tolo Ramon, algun golet vingui a complicar la situació. Rodríguez Torres serà el col·legiat que intentarà impartir justícia a base de la natural imparcialitat.

Can Maiol  

Cita de la jornada en categoria Preferent. Les sis de l'horabaixa, hora assenyalada perquè els dos potents rivals, el Sóller i l'Esporles, comencin a controlar la pilota cercant encarrilar el més prest possible el marcador, objectiu que sens dubte intentaran fer realitat tant el conjunt amfitrió, com el rival espolerenc (Ortiz López).

Can Caimari  

Costa admetre la trajectòria que en l'actual campionat està realitzant el conjunt titular del Coll d'en Rabassa. I agradi o no, el conjunt que prepara Juan López Castillo està sorprenent a base d'innata regularitat que de moment li val estar situat en envejosa situació a la taula de la veritat. I a les onze d'avui dematí, molt bé podria sumar gràcies al Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.