algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El Barça, a aprofitar l'exili bètic

El conjunt de Víctor Fernández rep els blaugranes al Colombino

El Betis torna a posar a prova les seves aspiracions de lluitar per la Lliga davant un rival com el Barcelona, que ve d'encadenar quatre victòries consecutives, encara que en aquesta ocasió l'escenari no serà Sevilla, sinó el Nuevo Colombino de Huelva, després de la decisió imposada per la RFEF.

El calendari de la competició ha marcat al Betis, que ja s'ha enfrontat al Deportivo (2-4) i al Reial Madrid (1-0, fins a la interrupció), on el seu futbol de qualitat ha despertat majors exigències a la seva afició. Diumenge passat, el seu partit contra la Reial Societat (3-3) va ser un gran espectacle ofensiu que espera repetir davant el Barcelona on Luis Enrique i Patrick Kluivert ha tornat a la seva afició la confiança en el sistema tàctic de Van Gaal.

El líder de la Lliga, el Celta de Lotina, suma de moment tres victòries en tres partits. No obstant això, el rival de la jornada, el Màlaga, no li posarà les coses gens fàcils. Per la seva banda, el València ha començat el campionat d'igual manera com va acabar l'anterior. Els seus problemes amb vista al gol els continua solucionant amb una consistència defensiva i una solidesa capaç de destrossar les plantilles més reputades. El Rayo del golejador Julio Àlvarez intentarà l'assalt al fortí en què Benítez ha convertit Mestalla.

El Reial Madrid, encara sense Ronaldo, té en el Valladolid un perfecte rival per calibrar el seu canvi de mentalitat d'Europa a la Lliga.
Un dels equips que haurà de rebutjar els nombrosos dubtes que ha despertat pel seu darrer partit a la Champions serà el Deportivo, que ha de demostrar que és capaç de ser tan bo sense el seu cervell Valerón. L'Alabès de Mané no serà el millor rival per fer-ho.

El Recreativo-Atlètic de Madrid, l'Athletic-Mallorca, l'Espanyol-Sevilla, Osasuna-Reial Societat i el Racing-Vila-real, amb el debut de Benito Floro en el conjunt visitant, completen una jornada en la qual una ensopegada dels equips de casa podria provocar canvis a la banqueta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.