lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Futbol Illenc

Comitè de Competició Suspendre per quatre partits Francisco Molina (Peguera) per empènyer l'àrbitre. Un partit de suspensió a Antonio Martín (Penya Santa Eulària), Jesús Muñoz (Sporting Maonès) i Nicolás Guzmán (Peguera) per doble amonestació. Un partit de suspensió als entrenadors Bartolmeu Ramon (Santa Ponça) i Nicolás López Vidal (Atlètic Balears). Suspendre amb dos partits l'encarregat del material del Peguera Juan Pericás Arbona, perquè va protestar el col·legiat i sent reincident. S'imposa una sanció econòmica al Club Eivissa per incidents provocats pel públic.

Eufòria menorquina Han estat suficients quatre jornades perqué l'eufòria sigui culpable de tota mena de desperfectes en la històric recinte dels Set Pins de la vila d'Alaior. L'encert amb el fitxatge del jove jugador procedent del Sevilla, Mario Mora, ha fet de revulsiu per al conjunt de Rafa Torres, que ara per ara és el líder de la categoria amb el Constància inquer. Un lloc de privilegi que feia moltes temporades que no ocupava l'Alaior, normalment acostumat a patir des del començament de temporada malgrat els esforços de l'anterior directiva per tal de reforçar la plantilla. I molt de compte, perquè al conjunt menorquí se li presenten optimistes perspectives que faran enorgullir tota la seva afecció. Respecte del conjunt degà, de la ciutat de Maó, els tres punts aconseguits dins l'Estadi Balear no han de dur a engany perquè s'aconseguiren davant un rival en fase de formació i amb jugadors de categories inferiors. Molt haurà de millorar per considerar-se com un rival digne de tenir en compte.

Futbol Cadets Ahir horabaixa els components del conjunt del Mallorca de categoria cadet, que es proclamaren campions del torneig organitzat per Via 55, del qual és director propietari Domingo Muñoa, foren obsequiats amb el premi en metàl·lic corresponent al guanyador d'un trofeig que fou un èxit esportiu i de públic. El delegat vermellenc Paco Navarrete es va fer càrrec dels 2.500 euros a repartir entre els jugadors i canviables per roba texana Moda Jove, una novetat de premi que agraïren immensament els joves jugadors.

Seleccionats A darrera hora d'ahir capvespre, a les oficines de la Federació Balear de Futbol es va rebre un fax procedent de la Federació Nacional en el qual s'indicava que els jugadors del Reial Mallorca Sub-19, Guillem Bauzà i Miquel Àngel Moyà, haurien de viatjar cap a terres de Madrid el proper dilluns 30 de setembre per realitzar unes sessions de preparació que s'allargaran fins el proper dia 3 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.