algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Futbol Illenc

Agraïment Resulta poc menys que impossible trobar paraules adequades per expressar l'agraïment de tots els meus acostats davant la mort irreparable d'un estimat familiar. Foren innumerables les mostres de condolència que arribaren a aquesta redacció, com igualment la presència personal a les exèquies i missa de funeral que es va celebrar a l'església parroquial de Sant Miquel per part de sincers amics, com igualment d'infinitat de representants de clubs de futbol. A tots ells, volem fer arribar el nostre sincer agraïment, que va servir de consol en moments tan trists i que no desitjam a ningú. Per a tothom, una forta abraçada.

Futbol base Des del nomenament d'Iñaki Sáez com a seleccionador únic de la selecció absoluta, l'organigrama de les categories inferiors s'ha anat renovant de manera paulatina. Entre els molts canvis que s'han duit a terme, el més significatiu ha estat la substitució d'Armando Ufarte "a petició d'Ikaki Sáez" per l'exentrenador de l'Albacete, Ginés Meléndez.

Futbol femení S'està disputant a Grècia un torneig internacional de futbol femení per a la classificació del Campionat Mundial. Avui horabaixa actuarà com a àrbitre d'una de les eliminatòries Carol Domènech Ceballos.

Àrbitres nacionals Els col·legiats nominats per dirigir partits oficials la pròxima jornada seran els següents: com a assistent del partit Atlètic de Madrid"Recreativo de Huelva ha estat designat Ibáñez Jiménez. Quart àrbitre del partit Albacete"Elx es responsabilitzarà Rodado Rodríguez. Quant a Segona Divisió B, Pàjara Jandia"Ponferradina, Bastida García, i Espanyol"Novelda, Sureda Cuenca. Pel que afecta a la Lliga d'Honor Juvenil, l'Atlètic Balears"Vila-real serà arbitrat per Penya Molina.

Santa Ponça A petició de la SD Eivissa, el pròxim partit entre Santa Ponça i el conjunt pitiús es disputarà el pròxim diumenge a partir de les quatre i mitja de l'horabaixa, única forma en què les combinacions aèries facilitin la tornada de l'equip eivissenc.

Constància Demà dijous, a partir de les set i mitja de l'horabaixa es portarà a terme la presentació oficial de totes les plantilles del Constància d'Inca. En total, vint de futbol base i dues de Regional Preferent i tercera Divisió. Igualment es procedirà a la incorporació a la plantilla de Tercera dels jugadors Oliva, que actua de davanter, i de Cristian, migcampista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.