cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Aragonés: «He vingut aquí a guanyar»

El tècnic matalasser assegura que, tot i apreciar el Mallorca, vol endur-se'n els punts de Son Moix

El Reial Mallorca i l'Atlètic de Madrid disputaran avui un partit que suposarà, a més, la retrobada de vells amics, entre els quals destaca el tècnic matalasser, Luis Aragonés, que es retrobarà amb una afició que encara aprecia, malgrat que no oblida que ara es deu al conjunt blanc-i-vermell.

Així de clar demostrà ahir tenir-ho l'entrenador, que protagonitzà un dels millors anys de l'entitat vermellenca en classificar l'equip per a la Champions. A la seva arribada a l'hotel de concentració, el tècnic matalasser reconegué que «l'any que vaig ser al Mallorca fou extraordinàriament bo en tots els sentits, ja que tant jugadors, com cos tècnic i directiva s'involucraren molt en el projecte».

Tot i els bons records que conserva de la seva estada a l'Illa, Aragonés no oblida que «he vingut aquí amb l'obligació de competir. No anam sobrats de punts i ens els hem d'intentar endur de Son Moix, respectant, això sí, el Mallorca, que és un gran equip». En la mateixa línia, l'extècnic vermellenc assegurà que «tenc moltes ganes de guanyar perquè ens fan falta punts. És el primer any de l'Atlètic a Primera i ens hem de consolidar a la categoria, i com més aviat ho fem millor».

Aragonés aprofità per treure pressió al conjunt ara dirigit per Gregorio Manzano, assenyalant que «les urgències a Mallorca a vegades són un poc exagerades» i apuntà que «l'equip d'ara no és gaire diferent del meu pel que fa a jugadors, però té baixes importants com la d'Etoo, que és molt important». Precisament, el camerunès és un dels futbolistes que Aragonés recorda amb més estima, perquè «és molt jove i se li ha d'estar molt al damunt».

Així mateix, no dubtà a defensar Etoo pel que fa a les seves declaracions sobre el Comitè de Disciplina, a qui arribà a titllar de «pocavergonya». «Potser les declaracions que va fer no li aniran gens bé, però després un pensa 'on és la raó!'», va dir Aragonés, que continuà afirmant que «Etoo després va obeir el seu entrenador i va rectificar, i això és de savis». En la mateixa línia, quan se li va demanar pel seu possible malestar amb l'esmentat Comitè, que aquesta mateixa setmana decidí no prendre mesures pel cop de colze a Aguilera, s'excusà dient que «jo no entenc moltes coses del futbol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.