nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.8°

Partits del cap de setmana

Sta. Ponça-Ferrioler La lògica fa pensar en un triomf del CE Ferrioler, malgrat que la jove plantilla de Joan Manel Darder està mostrant-se molt irregular en aquest primer tram de temporada. El Santa Ponça, amb tres punts a la classificació, ha tingut també un inici de campanya irregular.

Àrbitre: Lara Medina
Hora: 18.00

Alaior-Santanyí L'Alaior ha tingut un gran inici de temporada i ja ha aconseguit dues victòries i un empat. La visita del Santanyí ha de servir per calibrar una mica millor les possibilitats reals dels menorquins, ja que el conjunt de Damià Barceló disposa d'una plantilla de gran qualitat.

Àrbitre: De la Cámara
Hora: 17.00

Arenal-Manacor Malgrat el bon començament de l'Arenal "totalitza dues victòries i un empat i diumenge guanyà dins Maó", el més normal és que el Manacor no tengui gaire dificultats per sumar els tres punts. El conjunt de Jaume Mut és superior, però ho haurà de demostrar al terreny de joc.

Àrbitre: Bosch Bover
Hora: 18.00

P. Calvià-S. Eulàlia La temporada just ha començat i les posicions a la classificació encara no han començat a perfilar-se. La Penya Esportiva disposa d'un gran equip i tot fa pensar que lluitarà, una temporada més, per aconseguir un lloc entre els quatre millors. El Platges mai no és un rival fàcil.

Àrbitre: Murillo Martínez
Hora: 18.00

Montuïri-Peguera Només s'han disputat tres jornades, però el Montuïri ja és el coer de la classificació. El conjunt de Gaspar Sastre necessita sumar els tres primers punts per guanyar amb tranquil·litat i no acostumar-se a viure a la zona més perillosa de la taula classificatòria.

Àrbitre: Ferrer Perelló
Hora: 18.00

Cardassar-UE Poblera En un partit entre equips de similar potencial, el fet de jugar a Sant Llorenç és evident que dóna avantatge al Cardassar. Els dos conjunts han renovat la seva banqueta i afronten la temporada amb noves aspiracions. El matx es presenta especialment interessant.

Àrbitre: Esteban Simonet
Hora: 17.00

Binissalem-Gènova Pere Vicens és un dels millors entrenadors de les Illes Balears i acostuma a compaginar bons resultats amb un futbol tan vistós com és possible a Tercera Divisió. El Binissalem no ha de tenir cap problema per superar el Gènova, el candidat més clar al descens.

Àrbitre: Moreno Martínez
Hora: 17.00

At. Balears-Sp. Maonès La lògica fa pensar en un clar triomf de l'Atlètic Balears, malgrat que el conjunt blanc-i-blau ha despertat nombrosos interrogants en el pèssim inici de temporada que està realitzant. En tot cas, qualsevol resultat que no sigui un triomf local seria una sorpresa.

Àrbitre: Fornés Bover
Hora: 17.00

Constància-S. Rafel El Constància ja és líder, mentre que els eivissencs just posseeixen els tres punts que aconseguiren de manera sorprenent a l'Estadi Balear. El conjunt de Jaume Bauzà no ha de tenir cap dificultat per obtenir tres punts més. Els eivissencs són molt inferiors.

Àrbitre: Quesada Segura
Hora: 18.00

Eivissa-Vilafranca L'Eivissa ha format un equip amb l'única idea d'aconseguir classificar-se per disputar la lligueta d'ascens. L'inici de la temporada ha estat decebedor, malgrat la tímida millora mostrada diumenge a sa Pobla. El Vilafranca ha format enguany un bloc que sempre és favorit.

Àrbitre: Daza Blanco
Hora: 18.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.