algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Manzano lamentà les errades dels seus jugadors

«Han guanyat pels nostres demèrits»

Gregorio Manzano va lamentar ahir la derrota de Balaídos, especialment perquè, tal com va confessar, «ens han guanyat més per demèrits nostres que no pels seus mèrits, tot i que també és veritat que varen fer un gran partit i se'ls ha de felicitar». En la mateixa línia, el tècnic vermellenc va recordar que «quan ja havíem fet el més difícil, que era marcar un gol, els vàrem tornar a donar un demèrit en una pilota fàcil i simple que va permetre al Celta sentenciar el partit amb un gran gol de Jesuli, a qui no se li pot llevar mèrit pel bon partit que féu».

Tot i no haver sumat cap punt en els dos primers partits, Manzano va insistir en la seva retòrica optimista, assegurant que «per què no hem de ser optimistes dins del que hi ha? Hem perdut dos partits però contra dos rivals molt bons i ja preparats físicament per jugar a Europa». Pel que fa al Mallorca que es va veure ahir a l'estadi de Balaídos, el tècnic de Jaén va apuntar que «fins el primer gol nosaltres arribàvem amb facilitat i encert dins l'àrea, però l'encert de Catanha i el nostre desencert en la vigilància defensiva varen provocar el seu primer gol».

A partir d'aquí, es va veure un partit molt diferent, explicant el tècnic mallorquinista que «vàrem intentar jugar per dintre amb Ibagaza, però ells en aquesta zona eren defensivament un tap i nosaltres no vàrem saber canviar el joc a les bandes amb rapidesa». Manzano justificà la manca de gols afirmant que «al davant teníem un equip amb una gran capacitat per defensar, no un de juvenils» i va afegir que «fins al minut 28 hi hagué un dispar de Pandiani, un altre de Marcos i diferents remats de Pandiani, i, tot i que potser eren de poca profunditat arribàvem més que ells».

Per acabar, Manzano elogià «la noble actitud dels jugadors, que amb el 2-0 no donaren per perdut el partit i amb el 2-1 no se sabia si estava més a prop l'empat o el 3-1, perquè jo crec que ells haurien pogut acabar demanant l'hora si Robles i Olaizola no s'haguessin malentès en aquella pilota».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.