muy nuboso
  • Màx: 17.32°
  • Mín: 11.35°
17°

Silvano i Mairata continuaran

Tenen fitxa del filial, però estan al primer equip de Las Palmas

La rocambolesca situació de Pere Maraita i de José Silvano, els dos jugadors mallorquins que feren el bot aquest estiu al Las Palmas, no tindrà fi, de moment. El club els ha inscrit amb fitxa A, és a dir, del filial, que juga a Tercera Divisió, però estan a disposició del tècnic de la primera plantilla, Yosu Uribe. Silvano, que lluirà el número 26, i Mairata, al qual han assignat el 27, no compten, però, per a l'entrenador. Ahir no varen viatjar amb l'expedició de 20 homes que jugaren contra el Getafe en Copa del Rei i que s'enfrontaran al Xerez diumenge que ve en terres andaluses, i tenen el futur molt complicat.

Els mallorquins continuen molt molestos amb el club, que s'ha volgut estalviar els doblers que els haurien de pagar amb una fitxa B, és a dir, de professional, i els ha inclòs entre els jugadors del filial que poden jugar amb el primer equip. El filial, tanmateix, és un equip de Tercera Divisió, per la qual cosa tots dos haurien pogut quedar directament al Constància i s'haurien estavialt aquests problemes.

Segons explicà el director esportiu, Manolo Torres, els problemes econòmics pels quals passa l'entitat no han permès fer fitxa de professional a tots els jugadors i posà com a exemple el cas de Jorge, que la temporada passada lluïa el número 27 (el mateix que portarà Mairata enguany) i que es convertí en un dels jugadors més importants de la plantilla.

Jorge és ara a l'Atlètic de Madrid, però sembla una broma de mal gust que s'intenti comparar el destí dels dos mallorquins amb la perla més important de la pedrera canària en els darrers quatre anys. Silvano i Mairata es neguen a fer declaracions i estudien una sortida a la seva situació, encara que de moment pareix impossible que puguin jugar amb el primer equip. Tot es podria solucionar el mes de desembre, si algun club, que podria ser balear, decideix aprofitar el mercat de fitxatges per comptar amb ells.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.