muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Futbol Illenc

Àrbitres 1a Regional Dos partits avançats a dissabte: Escolar-Recreatiu La Victòria, 16.30 (Julio Fernández); La Unió-Sóller, 18.30 (Bueno Arribas). Ja en diumenge: Platges de Can Picafort-Ses Salines, 18.00 (Ortega Gualda); Santa Maria-Atlètic Son Gotleu (Domínguez Mayol); Barracar-Portocristo, 11.00 (Guerrero Maria); Son Cladera-Artà, 11.30 (Rigo Sastre); Pla de na Tesa-Llosetí, 18.00 (Gómez Alcantara); Pollença-Xilvar, 18.00 (Rodríguez Quintero) i Patronat-La Porciúncula, 11.30 (C. Domínguez Jerez).

Segona Regional Quatre partits assenyalats per dissabte: Valldemossa-Esp. sa Vileta, 17.30 (Tugores Sureda); Alcúdia-Santa Eugènia, 19.30 (Rubert Maura); Felanitx-Sant Jordi, 18.00 (Benito Cabeza); Alaró-Murer, 18.00 (Bonnín Cifre); Montuïri-At. Peguera, 18.00 (Guardiola Garcia); S'Arracó-Son Ferrer, 18.00 (López Coll); Cardassar-Petra, 17.00 (Gaspar Bonnín); Campanet-Petra, 17.00 (Sastre Gayà) i Pil. Soledat-At. Rafal, 11.30 (Ferrer Nonell).

Condol Al nostre antic i bon amic Ramon Picó, llegendari futbolista que en el seu dia va defensar la porteria del Murer. El nostre sincer condol per la tràgica mort del seu fill Ramon, en desgraciat accident, succeït dissabte passat. L'església parroquial Sant Joan Baptista de Muro, plena de gom a gom, no va poder donar cabuda als molts amics i coneguts que amb la seva presència volgueren deixar patent a l'atribulada família l'afecte que mantenien i continuaran mantenint. Una forta abraçada, Ramon, extensiva a tots els teus familiars, d'aquesta redacció d'esports.

Fitxatges Continua el gota a gota quant a moviment fitxeril en aquests inicis de temporada. Dilluns passat es varen dur a terme les incorporacions del jugador Dani del Manacor a la plantilla del Santanyí. De manera simultània, el conegut central Toni Martí, ex-Campos, ex-Constància i actualment en el Santanyí, acaba de ser transvasat a la plantilla del Manacor, on Jaume Mut espera treure'n tones de profit.

Homenatge Un nombrós grup d'afiliats al Comitè d'Entrenadors d'aquesta Federació va oferir un homenatge sorpresa al president Miquel Bestard, en base a la seva dinàmica feina duita a terme tant al Comitè d'Entrenadors com igualment al capdavant de les seleccions de futbol base d'aquesta territorial. Homenatge consistent en un dinar de companyonia, que va tenir lloc dissabte passat al restaurant del Club Nàutic, i on tots els assistents tinguérem la gran ocasió de gaudir d'unes hores de sincera companyonia, i al mateix temps demostrar al bon amic Miquel el grau d'amistat sincera que mantenim vers la seva persona. Al final, se li va entregar un artístic obsequi, que de veres el va emocionar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.