FIGUERES: Aurreko (2), Fernando (2), Ruano (2), Dani Fernández (2), Serra (2), Cortada (1), Alberto García (2), Algar (2), Rubén Blaya (2), Serrano (2) i Raúl (3).
Quique (2) per Serrano (min. 60), Freixa (1) per Alberto García (min. 61) i Eloi (1) per Raúl (min. 68).
MALLORCA B: Moyà (3), Campos (2), Miguel (1), Keko (1), Ramis (2), Aguado (2), Amate (2), Rafita (1), Enric Pi (1), Tuni (2) i Reynés (2).
Anatyoli (2) per Reynés (minut 53) i Toni González (1) per Toni González.
ÀRBITRE: Cayuela Milagro (La Rioja). Amonestà els locals Ruano, Dani Fernández, Alberto García i Eloi i els mallorquinistes Aguado i Amate. Expulsà Cortada per doble amonestació (min. 55) i Aguado per vermella directa (min. 70).
1-0: Min. 37, Alberto García.
2-0: Min. 51, Ruano.
2-1: Min. 58, Ramis.
INCIDÈNCIES: Camp de Vilatenim, uns 800 espectadors. Es guardà un minut de silenci per la mort de la dona del secretari general del Figueres, Xavi Xinxó i la mare de Miquel Àngel Brau.

El Mallorca B desaprofità una gran oportunitat per treure un resultat positiu a la seva visita a Figueres, on caigué per la mínima (2-1). L'equip de Tomeu Llompart sabé sobreposar-se al 2-0 que aconseguiren els ampurdanesos i, amb un gol d'oportunisme de Ramis, es mantingueren dins del partit fins al final. L'inici del partit no feia presagiar res bo per als de Llompart. El partit s'anà equilibrant, amb molt joc al centre del camp. El filial es dedicà a controlar el seu rival i pràcticament no inquietà el porter local. El Figueres, per la seva banda, basà el seu joc en la velocitat.

Rubén avisà Moyà ja al minut 21 amb un xut escorat que s'estavellà a la part exterior de la xarxa i, a vuit minuts pel descans, Alberto aconseguí el primer gol amb un xut creuat que Moyà no desvià el suficient. La segona meitat no començà bé pel Mallorca, que veié com Ruano trencava el fora de joc per aprofitar una assistència d'Algar i afusellar Moyà als sis minuts. Un poc més tard, l'àrbitre expulsava Cortada per una falta a la frontal de l'àrea. El xut de Roberto el desviava la barrera al pal, però Ramis pogué agafar el rebuig i marcar. El filial no rebutjà empatar davant d'un Figueres que es replegava i cercava el contra atac.