algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Futbol Illenc

Competició Baltasar Juan, jutge únic de Disciplina Esportiva, auxiliat per la seva secretària, Xisca Martorell, prengué les següents decisions: sancionar amb un partit Nicolás Guzmán (Peguera), Andreu Llistó (At. Balears) i Jaume Pomar (Manacor) per doble amonestació. Un partit a Raül Marí (Penya Santa Eulàlia) per joc dur i a Rubén García (Gènova) perquè subjectà un contrari en clara jugada de gol.

Moguda al Sóller En plena pretemporada del reestructurat CD Sóller, sorprengué enormement el nomenament com a secretari tècnic del conegut ex jugador Pep Luque. Com que la nostra missió es basa simplement a informar, ens estalviarem al màxim opinar sobre un fitxatge tan inoportú. I és veritat que tot el que sospitàvem ha tardat ben poc a fer crisi a nivell de la direcció tècnica de l'entitat. Per començar, l'esmentat Luque es va atorgar certes llibertats i atribucions que el tècnic, Miquel Bestard, no assimilià i menys acceptà, com a fets consumats. Total, que quan feia la sensació que el control era en mans de l'entrenador esmentat, Pep Luque es despenjà juntament amb alguns jugadors (els seus dos fills, Sergio Domínguez i Pitu) que no estaven disposats a realitzar quatre sessions d'entrenament setmanals, ja que eren conscients que amb tres n'hi havia prou. Immediatament la junta directiva, a instància de l'entrenador, prengué la decisió d'apartar de la plantilla els esmentats efectius, amb l'afegit del secretari tècnic, i els comunicà que els seus serveis no interessaven el club. Al mateix temps donaren a conèixer una nota en què comunicaven que a la plantilla s'havia incorporat el jugador Raúl Olmos (ex de Santanyí) i Cristian, que fins ara actuava com a segon entrenador. En continuarem informant.

Derbi del ponent Mencionàvem fa uns dies en aquesta secció la tremenda quantitat de derbis comarcals que hi ha a l'actual Campionat de Tercera. Si a la primera jornada coincidiren els dos equips menorquins, Manacor-Cardassar i Ferrioler-Constància, a la pròxima seran el Platges de Calvià-Peguera i el Vilafranca-Ferrioler. El primer, avançat a dissabte (18.30 hores) i el segon, diumenge amb el mateix horari.

Can Rosselló Un any més, quan la temperatura comença a refrescar, la casa pairal can Rosselló, del petit llogaret de Biniali, obrirà les portes a les nombroses amistats que des de temps immemorial mantenen sincera i entranyable vinculació. Fa uns dies que tant en Jaume com na Maria es desviuen perquè la gran vetlada transcorri envoltada de cordialitat, i no diguem res del sopar al qual són convidats tots els assistents, que podem garantir que deixa ben satisfet el paladar més exigent. No s'ha de dir que agraïm una temporada més el detall en forma d'invitació que puntualment ens arriba a la redacció perquè demà acudim puntuals a la cita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.