algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Futbol Illenc

Àrbitres Nacionals El partit de Segona Divisió B que disputaran diumenge Gavà i Oriola serà arbitrat pel col·legiat Sureda Cuenca. Per altra banda, el partit de Lliga d'Honor Juvenil que es disputarà a les sis del capvespre de dissabte a l'Estadi Balear entre Atlètic Balears i Granollers, serà dirigit per Carol Domènech.

Primera Regional El proper cap de setmana s'aixecarà el teló oficial a Primera Regional. Dos partits s'avançaran a dissabte: l'Atlètic Son Gotleu-La Unió, 19 hores (Hidalgo Pérez) i el Llosetí-Son Cladera, 18 hores (Rodríguez Quintero). La resta, diumenge: Sóller-Platges de Can Picafort (19 hores, Reus Vidal), Recreatiu La Victòria-Santa Maria (11 hores, Capó Rosa), Portocristo-Escolar (18 hores, Gil Vives), Artà-Barracar (18 hores, Rodríguez Quintero, J.P.), Xilvar-Pla de na Tesa (17.30, Bercerra Constantino), La Porciúcula-Pollença (17 hores, Ripoll Solano) i Ses Salines-Patronat (18 hores, Miralles Gili).

Tercera Regional Tres partits avançats a dissabte; Vilafranca-Consell (18.30, Martínez Mayor), Son Sardina-Lloret (20 h, Caballal Vales) i Sineu-Cala d'Or (18.30, Muñoz Martín). I el diumenge, Espanya-Artà (20.00, Cerdà Plomar), Alqueria-Soledat (17.30, Valverde Martínez), Son Oliva-Andratx (10.00, Tomàs Oves), Marratxí-Can Pastilla (18 h, Lara Ortega), Collera-Port Pollença (18.30, March Morlà), Col·legi Sant Pere-Esporles (18h. Campuzano Romas) i Arenal-Búger (10.30, Jorques Manzano).

La Salle Serà demà dijous quan se celebri la gran festa lasal·liana, consistent en la presentació de les plantilles 2002-2003, així com un partit de veterans entre exjugadors de La Salle i Reial Mallorca, acabant la «grant diada» amb la disputa del XII Memorial Germans Toni i Tarsicio, que disputaran La Salle i Sallista d'Inca, finiquitant d'aquesta manera els actes programats corresponents al 75è Aniversari de la fundació de l'entranyable entitat.

Partit de Copa Vuit i mitja d'avui vespre a Na Capellera de Manacor. Escanari del partit d'anada de la segona eliminatòria de la Copa Reial Federació entre Manacor i Constància d'Inca, i que serà dirigit pel col·legiat Arenas Cuesta.

Preseleccionat César Collado, actual jugador del Reial Mallorca juvenil, acaba de ser convocat per a la selecció sub 17 i per celebrar unes sessions de preparació des del 9 a l'11 de l'actual, segons notificà la Reial Federació Nacional de Futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.