nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Bon espectacle i repartiment de punts al Municipal ferrioler

FERRIOLER 1
CONSTÀNCIA 1

FERRIOLER: Orta (2), Pozo (2), Navarro (2), Camacho (2), Vallori (2), Juan Carlos (2), Javi (2), Cifre (2), Espadas (2), Gerardo (2) i Oscar (2).
Carlos Jul (2) per Juan Carlos, Ramiro (2) per Cifre i Rafita (2) per Gerardo.
CONSTÀNCIA: Lasa (2), Ramis (2), Quique (2), Amorós (2), Colom (2), Figuerola (2), Moranta (2), Agustín (2), Òscar (2), Ramón (2) i Marcos (3).
Riera (2) per Figuerola, Bisquerra (2) per Agustín i Tomás (2) per Ramón.
ÀRBITRE: Antón Rodríguez (2). Bona actuació. Amonestà Cifre i Carlos Jul per part de l'equip local, i Marcos i Ramón per part de l'equip visitant.
GOLS:
1-0: minut 27, Gerardo.
1-1: minut 48, Marcos.

Ferrioler i Constància es repartiren els punts (1-1) en el partit que inaugurava el campionat de Tercera Divisió i que es disputà ahir horabaixa en un Municipal de Son Ferriol que registrà una bona entrada. Partit d'alternances en què qualsevol dels dos equips pogué guanyar i perdre. Començaren millor els palmesans, però els inquers, arran sobretot del gol de l'empat de Marcos Méndez a l'inici de la represa, acabaren el matx posant el cor dels aficionats locals en un puny. En definitiva, just resultat final, encara que en el darrer minut no s'assenyalà un clar penal sobre el visitant Marcos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.