muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.1°
17°

Manzano: «Ens hem d'oblidar ja dels serials i de les desgràcies»

El tècnic creu que el Mallorca «pot donar una sopresa al València»

Gregorio Manzano ha patit molts contratemps durant la pretemporada: la lesió de Lussenhoff, els serials de Luque i Ibagaza... però res d'això l'ha fet perdre l'optimisme. El tècnic andalús afronta la primera jornada de Lliga convençut que els onze homes que botaran avui a la gespa de l'estadi de Son Moix faran un gran partit, independentment del rival. «Crec que estam preparats per donar una sorpresa al campió», assegurà ahir.

Segons Manzano, la feina feta pel seu grup de jugadors durant la pretemporada «ha estat molt positiva». «Tot està a punt per començar el campionat, ara hem d'aparcar les desgràcies i oblidar tots els serials que hem tingut aquest estiu», afegí. Al tècnic li han llevat una de les seves millors peces, però això no el preocupa en excés. Ara té on escollir: Pandiani, Turu Flores, Güiza... El problema és triar qui ocuparà la punta d'atac. Güiza és qui més feina ha fet amb Manzano, però Pandiani té opcions: «Els dos (Pandiani i Turu) han arribat bé, però es nota que Pandiani ha tingut més ritme de competició», explicà.

L'entrenador de Bailén recordà el precedent més immediat entre el dos equips, el trofeu Carranza de fa només un mes. «Allà vàrem ser campions pels punts, que traduït al futbol podem dir que són els penals». Segons el tècnic vermellenc, la moguda que va tenir ahir el vestidor valencianista després de la decisió de Rafa Benítez d'enviar els seus jugadors a la caseta abans d'acabar l'entrenament per indisciplina és només una tàctica de l'entrenador per motivar els seus jugadors.

De totes formes, Manzano assegurà: «Tot això vol dir que el València respecta i tem al Mallorca. L'emprenyada de Benítez deu haver estat més per respecte al seu rival que no per malestar amb els seus jugadors». El mal ambient que es respira a València després de les dues derrotes de la Supercopa contra el Deportivo poden afectar la moral dels llevantins, però Manzano no creu que els hagi fet tant de mal: «Depèn de com hagin filtrat la pèrdua d'aquest títol. Jo crec que els jugadors del València es troben perfectament capacitats per aguantar aquesta pressió, no en va defensaran a partir de d'avui el títol de Lliga, però també hi ha una segona lectura: si perden contra el Mallorca ja serien tres derrotes consecutives».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.