algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Futbol Illenc

Copa Federació Es manté a l'aire la disputa de la primera eliminatòria de la Copa Reial Federació de Futbol, que correspon disputar al Santa Eulàlia i al Ferrioler els dies 17 i 24 d'aquest mes d'agost. El 17 a Santa Eulàlia i el 24 a Son Ferriol. Tot això motivat per la impossibilitat que el conjunt de Joan Manuel Darder aconsegueixi bitllets aeris suficients per poder realitzar el desplaçament.

Ambient blanc-i-blau Continuen diàriament les sessions de preparació a l'Estadi Balear. La plantilla responsabilitat de Nico López fa feina de veres, alternant les sessions amb algun partit envoltat d'amistat, tal com succeí davant l'Andratx, i dissabte vinent contra la UE Collera. Vuit dies més tard, concretament dissabte dia 17, es disputarà el trofeu Nicolás Brondo, a les sis i mitja, contra el Santa Ponça. El dissabte següent, dia 24, correspondrà al conjunt de Lliga d'Honor enfrontar-se a La Salle en el Trofeu Jaume Planas.

Constància Jaume Bauzà, tècnic del Constància per segon any consecutiu, ha previst dins el programa de pretemporada disputar els següents partits: el pròxim dissabte, al camp de l'Alcúdia, partit contra l'amfitrió. Diumenge dia 11 a Can Mayol de Sóller, davant el conjunt titular. El dia 15, aprofitant la festivitat del dia de «Sa Plana», amb l'Andratx. El dia 17, amb motiu de les festes patronals, Santanyí-Constància en el camp municipal santanyiner.

Cala Millor Férem esment fa pocs dies del resorgiment que a tots els nivells s'ha produït en el Badia de Cala Millor. Faltava mencionar el moviment de fitxatges que s'ha realitzat en plena temporada. Cares noves: Julià (juvenil Manacor) i Morey (de la primera plantilla del conjunt de Jaume Mut). Maties (Felanitx), Àngel, Isma, Luci i Miguel (Escolar), Juan i Carlos (Portocristo), Joaquín, que es reincorpora, i continuen amb contracte en vigor Perelló, Conesa, Tià, Quico, Esteve, Servera, Nieto, Estrany, Ramón, Víctor, Rubén, més els juvenils Juanfra, Massanet i Pesca. Demà dissabte s'enfrontaran a Son Servera contra el Portocristo. Els dies 15 i 17 desfilaran per les instal·lacions locals el Gènova i l'Algaida, respectivament. I ja envoltat de serietat, diumenge 25, primer partit de Regional Preferent entre el Badia i el Soledat. Que Déu els agafi confessats.

Torneig Sa Llum Continuen disputant-se diàriament els partits corresponents a la XXX edició del Torneig de Sa Llum-Sant Bartomeu, a Es Revolt de Montuïri. Avui vespre: Quadrangular Futbol-5 Iniciació (19 hores); Quadrangular benjamí Futbol-7 amb Montuïri, Petra, Campos i Santa Eugènia (20.30 hores), i juvenil grup B, La Salle i Sant Francesc (22 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.