nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Futbol Illenc

Torneig Sa Llum Es continuen disputant de manera diària en Es Revolt de Montuïri els partits corresponents a la XXX edició del Torneig de Sa Llum-Sant Bartomeu. Avui dijous, amb els mateixos horaris de cada dia, hi ha els enfrontaments Atlètic Balears-Cide (Infantil A), Cide-Mallorca (Cadet A) i R. Llull-Mallorca (Juvenil A, Grup B).

SOS del Gènova Miquel Abraham, el mític «tanc» del futbol regional quan gaudia de la seva època més brillant, malgrat tants d'anys transcorreguts, continua al peu del canó en els equips del club de la seva barriada natal, el CE Gènova: convertit en responsable dels equips de futbol 7 i aleví, s'ha vist obligat a fer una cridada a tots els nins immersos en els 8 i els 9 anys (futbol 7) i 10 i 11 (aleví) que vulguin practicar l'esport que tant els apassiona, que es poden dirigir el dia 19 de l'actual a partir de les sis de l'horabaixa a les oficines del camp Es Garroveral amb el detall que tots els qui optin a formular la inscripció la realitzaran sense haver-ne de pagar quota d'entrada, ja que totes les despeses passen a compte de la directiva.

Festes d'Artà Amb motiu de les festes patronals en honor de Sant Salvador, a ses Pesqueres d'Artà, instal·lacions futbolístiques de la vila, es va procedir a la inauguració de l'herba artificial, com també a la disputa d'un torneig 3x1 en el qual participaran l'Artà, el Cardassar i el Manacor. Els resultats foren els següents: Artà 0-Carde 1, Artà 2-Manacor 3 i Manacor 0-Carde 0. Per penals, el conjunt de Sant Llorenç es va proclamar campió pel resultat de 4 a 3.

Santa Ponça Tolo Ramon, diligent tècnic del Santa Ponça, acostumat a no deixar escapar cap detall dels que concerneixen la seva responsabilitat, ens va avançar els partits de pretemporada que el seu equip anirà jugant. Fins ara, ja se n'han disputat dos, amb els resultats següents: Santa Ponça-Soledat (2 a 1) i Santa Ponça-Esporles (4 a 1). El pròxim dia 10, partit a Sa Plana d'Andratx, contra el conjunt amfitrió. El dia 17, a l'Estadi Balear, Trofeu Nicolau Brondo. Dia 24, Santa Ponça-Cide, i el dia 25, Santanyí-Santa Ponça, amb motiu de les festes patronals de Santanyí.

Soledat-Peguera La reunió entre els directius del Soledat i el Peguera, que dimarts va tenir lloc al recinte de Son Malferit, va acabar com el rosari de l'aurora, ja que no es va arribar a cap acord satisfactori per exigir al president del Soledat com a primer pas per començar les converses sobre el traspàs dels jugadors Oviedo, Tolito Bauzà, Adelino i Joaquín al flamant ascendit a Tercera Divisió, la quantitat de 700.000 pessetes per tot el lot, quantitat que no va ser del gust dels directius del Peguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.