algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Futbol Illenc

Ses Pesqueres Coincidint amb la festa major de la vila artanenca, ahir diumenge es procedí a la inauguració de la gespa artificial que s'ha instal·lat al rectangle de Ses Pesqueres, de manera que es completa així l'esmentada implantació a quasi tota la comarca de Llevant. Demà dimarts hi tindrà lloc per primera vegada, a partir de les set de l'horabaixa, la disputa d'un torneig 3x1 amb trofeus per a tots els participants. Artà-Cardassar, Manacor-Artà i Cardassar-Manacor.

Torneig Internacional Les vacances futbolístiques acaben de passar a millor vida. La majoria de clubs, des del més altiu al més modest de les distintes categories, ja fa uns dies que es posaren a fer feina. Un dels últims a entrar de bon de veres en activitat és la plantilla del FC Barcelona Juvenil B, en la qual milita el prometedor (quasi ja realitat) Lluís Sastre Reus. Binissalemer de «pro» ha aprofitat al màxim la seva estada al costat dels seus pares i amics de la seva edat. Tot el que és bo acostuma a durar ben poc. Per aquest motiu, fa pocs dies en Lluís es va haver d'incorporar a la Masia i, d'afegitó, començar les sessions de preparació, atès que avui dilluns tota la plantilla del Barça B, juvenil, inicia viatge Barcelona-Holanda-Japó a fi de participar en un torneig juvenil que tindrà per escenari les instal·lacions del passat Campionat del Món, que com és sabut va tenir lloc a Corea-Japó. Aquest torneig durarà fins el proper dia 12.

Cala Millor Necessitam remuntar-nos a la temporada 1982-83, que coincidí amb la fundació del Badia Cala Millor, producte de la fusió autoritzada per la Federació Balear amb el club local, que a la vila es coneixia com a CD Serverí. Encara que estigués ubicat al terme municipal de Sant Llorenç, els terrenys de joc obligatoris varen convertir-se en el camp local per al club novell que, com és natural, començà militant a Primera Regional, motivat per l'esmentada fusió. A poc a poc l'entitat es va donar a conèixer i, una darrere l'altra, s'anaren superant les categories, cosa que dugué com a conseqüència ascendir a Tercera Divisió. Ressonen encara a la nostra memòria les ben documentades cròniques que quinzenalment ens enviava el per nosaltres entranyable Tony Barceló, que segons sembla tenia registrat el sabut «tiempo apacible y terreno en perfectas condiciones». Amb el pas del temps, fos pel que fos, l'equip «estrella» descendí a Regional Preferent, categoria actual en què milita, coincidint amb el nou projecte que l'actual directiva, en la qual figura com a vicepresident el poc menys que llegendari Juan Andreu, i com a responsables tècnics Joan Nebot i Jaume Ballester. De moment es juga a les instal·lacions de Son Servera, a l'espera de la implantació de la gespa artificial, confiant iniciar la propera campanya doblant l'èxit de la recent acabada, en la qual la fama del Cala Millor acaparà l'atenció de molts aficionats, residents a tan pintoresca zona, fins a arribar ala de Cala Bona, el Port Vell i el llorencí s'Illot.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.