muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
16°

Serra Ferrer carregà contra Joan Gaspart

El tècnic de sa Pobla se'n va del club blaugrana criticant el president Joan Gaspart i Carles Rexach

Llorenç Serra Ferrer s'acomiadà ahir en roda de premsa del FC Barcelona, acompanyat del vicepresident Joan Castells, i ho féu criticant obertament el president, Joan Gaspart, i de manera velada l'actual secretari tècnic, Carles Rexach, a qui ja va censurar quan aquest el substituí fa dues temporades després de la seva destitució al davant del primer equip. Serra Ferrer volgué tenir a més un «record especial a la persona que féu possible aquest somni d'estar al Barcelona», l'expresident Josep Lluís Núñez, «per la seva consideració, respecte i suport», i no dubtà a afirmar que entre el club que trobà el 1997 i d'ara, «hi ha una gran diferència notable pel projecte que hi havia abans».

«Desgraciadament, ara es viu en la confusió i en la falta de firmesa i de criteri que esper que es corregeixi pel bé de l'entitat i del barcelonisme», assenyalà el tècnic de sa Pobla, que explicà que se'n va «sense rancor» encara que deixà caure una sèrie de crítiques dirigides a Joan Gaspart i Rexach, tot i que evità anomenar el tècnic català en els retrets, especialment per la seva situació la temporada passada.

Serra Ferrer, al qual la directiva li cercava una sortida des de fa més d'un any, pràcticament des de la seva destitució el 23 d'abril de 2001, i que des de llavors ha figurat al club com a director tècnic sense acceptar les propostes de la directiva per rescindir els tres anys de contracte que li restaven, assenyalà que el darrer any ha estat «el més lleig i desagradable». «Hi ha hagut confusió i falta de sensibilitat, un poc de desconcert. Per una banda Gaspart em deia que era necessari perquè hi havia treball per fer, però aquesta no era la realitat», digué el tècnic, explicant després que a les reunions de treball —se suposa que amb Rexach, llavors primer entrenador— «no hi hagué interès per part d'unes persones perquè tots ens respectàssim».

Serra Ferrer assegurà que «el pitjor» del seu pas pel Barça ha estat «el comportament d'alguns tècnics. Crec que el president hauria d'haver posat cadascú en el seu lloc, sentencià. El mallorquí, d'altra banda, no volgué entrar en si ha estat Rexach o Van Gaal el «culpable» de la seva partida, deixant clar, a més, que «la darrera paraula sempre la té el president», i tampoc concedí cap importància a l'absència de Gaspart en la seva anada. El de sa Pobla assegurà que els seus tres primers anys al Barça, com a director tècnic, foren «els més feliços» i qualificà «d'amarga» la seva etapa al davant del primer equip per l'absència de títols, encara que també digué que fou «una experiència molt vàlida per un entrenador que ha començat des de baix».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.