nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Partits del cap de setmana

Cardassar - Ferrioler
En la seva línia de regularitat, el Cardassar manté opcions, encara que escasses, d'arribar a disputar la promoció d'ascens, fet que seria tot un èxit. No ho tindrà però gens fàcil el conjunt de Sant Llorenç per derrotar un Ferrioler que està disputant un gran futbol enguany.

Àrbitre: Pérez Granado
Hora: 17:00 (avui)

Binissalem - Sóller
Interessant duel entre dos equips que volen guanyar per atrapar definitivament la zona tranquil·la de la taula. Qui perdi veurà el descens de massa prop quan quedaran set jornades. El Binissalem ve de perdre contra el Ferrioler i el Sóller d'empatar contra l'Sporting Maonès.

Àrbitre: Nadal Riera
Hora: 17:00

Sp Maonès - Montuïri
El Montuïri continua remuntant posicions de la mà de Gaspar Sastre, que està traient l'equip de la zona baixa. El seu proper repte és l'Sporting Maonès. El degà menorquí només avantatja en quatre punts el seu rival i no s'hauria de despistar si no vol entrar en lluites desagradables.

Àrbitre: Bosch Márquez
Hora: 17:00

Santanyí - Manacor
El Manacor provarà d'aturar aquest procés de desinflament que l'ha portat a estar fins i tot per sota del Santanyí a la classificació. Els de Jaume Mut tenen diumenge una oportunitat d'or per recuperar el setè lloc que varen perdre fa unes jornades. Els dos equips vénen d'empatar.

Àrbitre: Daza Blanco
Hora: 16:00

P Calvià - Poblera
El Platges i el Poblera marquen precisament la barrera imaginària entre els equips de part alta i part baixa de la taula. Un triomf de l'equip de sa Pobla accentuaria encara més les diferències en aquest tram de la classificació. El Poblera ve de golejar l'Eivissa (4-0).

Àrbitre: Arenas Cuesta
Hora: 17:00

Eivissa - PS Eulàlia
El derbi pitiús de la segona volta arriba en un bon moment, on els dos protagonistes tenen ambicions absolutament diferents. La Penya Santa Eulàlia no sembla que hagi de tenir gaire problemes per entrar en el play-off d'ascens, mentre que l'Eivissa lluita per sortir de darrere.

Àrbitre: Moreno Martínez
Hora: 17:00

Constància - Santa Ponça
Després de cedir la seva segona derrota de la temporada, el líder ofereix la incògnita aquesta setmana de si podrà mantenir la corona que du posada des de fa ja infinitat de jornades. El seu rival és el Santa Ponça al Nou Camp d'Inca. L'Atlètic Balears estarà atent al resultat.

Àrbitre: Serrano Pérez
Hora: 16:30

Vilafranca - Felanitx
Un dels equips més soprenents, per la part positiva, d'aquesta temporada, el Vilafranca, rep en un interessant partit el coer, el Felanitx, que no està encara ni molt manco sentenciat. Els felanitxers pensen lluitar per salvar-se amb els 24 punts que queden encara per disputar.

Àrbitre: Martín García
Hora: 17:00

Arenal - Alaior
L'amfitrió és un altre dels equips que s'ha vist inexplicablement integrat en un grup sis equips que estan en tres punts i que poden caure en qualsevol moment a la zona de descens o sortir d'ella. Els menorquins visitaran s'Arenal amb un poc més de tranquil·litat.

Àrbitre: Puigserver Trobat
Hora: 17:00

At Balears - Espanya
Els homes de Benigno Sánchez s'enfronten a una nova oportunitat per prendre el lideratge al Constància. Encara no ho han aconseguit en les moltes opcions que han tingut, però la bona ratxa dels blanc-i-blaus fa pensar que l'Espanya és un rival amb moltes opcions de perdre.

Àrbitre: Ferrer Perelló
Hora: 17:00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.